Stappenplan

Zo word je franchisenemer bij Fortune Coffee

Wil jij ook zelfstandig ondernemen met de ondersteuning van een professionele franchiseorganisatie en door samen te werken met jouw collega-ondernemers? En heb je ook passie voor koffie, mensen en maatschappelijk ondernemen? Dan zou jij de nieuwe franchisenemer van Fortune Coffee kunnen zijn!

Het stappenplan

Wil jij je aanmelden voor het franchisenemerschap van Fortune Coffee, dan gaat dat als volgt:

  • Mail ons het ingevulde aanmeldingsformulier. Spreekt dit voldoende aan, dan nodigen we je uit voor een kennismaking. 
  • Bij de kennismaking bespreken we alles omtrent de franchiseformule, wie jij bent, wie wij zijn, wat we voor elkaar kunnen betekenen, etc. Hierna hebben jij en wij 2 weken de tijd om te besluiten of we de volgende stap gaan zetten.
  • Gaan we door, dan volgt een gesprek waarin onder meer de financiën worden besproken. Ook stel jij dan een ondernemersplan op en regel je de benodigde financiële stukken. Bij dit alles word je geadviseerd door de formuleaccountant. 
  • Is alles goedgekeurd en geregeld, dan worden de documenten opgesteld. Ook plannen we dan een stage en de benodigde trainingen. 
  • Tenslotte rond je de trainingen af, ontvang je al het promotiemateriaal inclusief een nieuwe, bestickerde bestelbus en teken je de franchiseovereenkomst. Jij kunt dan aan de slag als Fortune Coffee-ondernemer in jouw regio

Loop eens een dagje mee!

Spreekt dit Fortune-ondernemerschap jou ook aan? Ervaar het dan eens zelf en kom een dagje sfeer proeven! Laat hier jouw naam en telefoonnummer of e-mail achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op zodat je met een van onze ondernemers een dagje kunt meelopen.

Meelopen

Of stel ons vrijblijvend al jouw vragen

Ben jij geïnteresseerd om als franchisenemer in de koffie te gaan, maar wil je eerst nog meer van ons weten? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of mail ons om een afspraak te maken en we ontmoeten elkaar snel persoonlijk om alles door te spreken. En de koffie? Die regelen wij natuurlijk!

Laat je gegevens achter!