Kranen

Kranen als een extra tappunt voor de koffieautomaat

Een koffieautomaat op de werkvloer is natuurlijk zo geplaatst, maar er moet dan wel op de gewenste plek een tappunt zijn. Is die er niet, dan is dat geen probleem. Met de juiste kraan ‘prikken’ we een extra tappunt in de waterleiding. Zodat je altijd waar je op kantoor of in het bedrijf maar wilt, koffie kunt pakken.

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Water en elektra voor de koffieautomaat

Het spreekt voor zich dat de koffieautomaat elektriciteit en water nodig heeft om te kunnen functioneren. Met wat snoeren of kabels kan een elektrapunt altijd wel op het juiste punt geplaatst worden, maar een extra kraan plaatsen om dat waterpunt te creëren, lijkt lastiger. Toch hoeft dat niet zo te zijn.

ARCO prikkraan

Om de koffieautomaat op de gewenste plek op kantoor te plaatsen terwijl een tappunt op de waterleiding op die plek ontbreekt, is er simpelweg een extra kraan nodig. Die prikken we erbij met de handige ARCO prikkraan. Daarmee wordt dan het gewenste tappunt gecreëerd zodat de koffieautomaat ook daar een watervoorziening heeft.

Ook een extra kraan voor jullie koffieautomaat?

Wil je jullie koffieautomaat ook op een andere plek plaatsen? Dan is een extra kraan dé uitkomst. Vraag jouw koffieleverancier in de buurt om advies en hij helpt je graag snel een koffieautomaat op de gewenste plek op kantoor te plaatsen.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring