Bisina Touch 100

Design waterkoeler voor op kantoor of in de showroom. Heerlijk gefilterd water; koud of op kamertemperatuur.

Lees meer

  • Direct aangesloten op de waterleiding; geen plastic flessen meer
  • Energiebesparend door SleepMode™
  • Keuze uit: koud en kamertemperatuur water
Vanaf € 17,- p.m.*

Prijs: € 1.020,-
(ex. BTW)

* Meer weten over onze prijs? Hier lees je meer!

Omschrijving

Deze waterkoeler is een zwaargewicht onder de waterkoelers; het heeft de enorme koelcapaciteit van maar liefst 30 liter koud water per uur. Dat staat gelijk aan zo’n 120 Eerst Koffie bekers (250 cc)! Met deze waterkoeler voorzie je dus altijd snel grote groepen van koud water.

Bovendien is de Bisina Touch waterkoeler erg duurzaam. De waterkoeler is namelijk rechtstreeks aangesloten op de waterleiding, hierdoor zijn plastic waterflessen verleden tijd en bespaart het ook nog eens onnodige transsportritten van waterflessen. De waterkoeler beschikt ook over een handige SleepMode™-functie, dit betekent dat de koeler ’s nachts en in het weekend automatisch in de energiebesparende stand springt. Dit bespaart tot wel zo’n 75% op het energieverbruik!

Ook is deze waterkoeler heel hygiënisch dankzij de verzonken tapkraan. Flesjes, handen of monden komen daardoor niet in direct contact met de koeler. Ook beschikt de Bisina waterkoeler over een ijsbank. Hier loopt het water doorheen tijdens het tappen. Dit heeft als voordeel dat het zo snel zoveel water kan koelen maar ook is er daardoor nooit sprake van stilstaand water dat vervangen moet worden.

Daarnaast is deze waterkoeler heel gebruiksvriendelijk dankzij het handige touchscreen. En heel robuust door het solide ontwerp. Deze waterkoeler is namelijk ontworpen in Amerika. 

De Bisina Touch 100 waterkoeler kan geleverd worden op een onderkast  met opbergruimte in een bijpassend strak design.

De Bisina Touch 100 biedt de keuze uit:

  • Koud water
  • Water op kamertemperatuur

Wil je naast het bovenstaande ook heet water uit je waterkoeler? Bekijk dan de Bisina Touch 200. Of voeg er ook nog bruisend water aan toe met de Bisina Touch 300 of de Bisina Touch 400.

Kenmerken Bisina Touch 100

Type automaat Water
Uitgifte hoogte 21 cm
Capaciteit per uur ca. 30 liter (120 bekers)
Kanfunctie Nee
Touchscreen Ja
Vaste wateraansluiting Ja
Afmetingen (h x b x d) 412 x 346 x 523 mm
Gewicht ca. 16 kg
Aansluitwaarde 230V / 150W
Artikelnummer 5975302000

Mogelijk interessant voor jou