Bisina Touch 100

Design waterkoeler voor op kantoor of in de showroom. Heerlijk gefilterd water; koud of op kamertemperatuur.

Lees meer

  • Tot wel 30 liter koud water p/u
  • Energiebesparend door SleepMode™
  • Direct aangesloten op de waterleiding; geen plastic flessen meer
All-in prijs* € 890,00

* Meer weten over onze all-in prijs? Hier lees je meer!

Omschrijving

Deze waterkoeler is een zwaargewicht onder de waterkoelers; het heeft de enorme koelcapaciteit van maar liefst 30 liter koud water per uur. Dat staat gelijk aan zo’n 150 grote transparante Fortune bekers! Met deze waterkoeler voorzie je dus altijd snel grote groepen van koud water.

Bovendien is de Bisina waterkoeler duurzaam. De koeler gebruikt geen flessen of plastic containers doordat het rechtstreeks is aangesloten op de waterleiding. En dankzij de handige SleepMode™-functie gaat de koeler ’s nachts en in het weekend automatisch in de energiebesparende stand. Hiervoor bespaart deze waterkoeler tot wel 75% op het energieverbruik!

Ook is deze waterkoeler heel hygiënisch dankzij de verzonken tapkraan. Flesjes, handen of monden komen daardoor niet in direct contact met de koeler. Ook beschikt de Bisina waterkoeler over een ijsbank. Hier loopt het water doorheen tijdens het tappen. Dit heeft als voordeel dat het zo snel zoveel water kan koelen maar ook is er daardoor nooit sprake van stilstaand water dat vervangen moet worden.

Daarnaast is deze waterkoeler heel gebruiksvriendelijk dankzij het handige touchscreen. En heel robuust door het solide ontwerp. Deze waterkoeler is namelijk ontworpen in Amerika. Vanwege de grote reisafstanden daar is het niet wenselijk om voor elke storing steeds naar de klanten te gaan. Om dat te voorkomen zijn de koelers zo gemaakt dat storingen tot het verleden behoren.

De Bisina waterkoeler Touch 100 kan geleverd worden op een onderkast  met opbergruimte in een bijpassend strak dessin.

 

Kenmerken Bisina Touch 100
Capaciteit per uur ca. 30 liter (150 bekers)
Gewicht ca. 17 kg
Kleur metallic/zwart
Afmetingen (h x b x d) 412 x 346 x 523 mm
Aansluitwaarde 230V / 250W
Vaste wateraansluiting Ja
Kanfunctie Nee
Touchscreen Ja
Artikelnummer 5975302000

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring