Bisina Touch 400

Design waterkoeler voor kamertemperatuur, koud, bruisend en heet water op het werk.

Lees meer

  • Voor ieder wat wils
  • Energiebesparend door SleepMode™
  • Koud, gewoon, bruisend en heet water
Vanaf € 18,- p.m.*

* Meer weten over onze prijs? Hier lees je meer!

Omschrijving

Een absolute nummer 1 onder de waterkoelers: de Bisina Touch 400! Met maar liefst vier opties tap je in korte tijd koud, kamertemperatuur, bruisend en heet water. De koeler heeft een koelcapaciteit van 30 liter koud water per uur en 8 liter heet water per uur. Bij elkaar opgeteld zijn dit meer dan 150 grote transparante Fortune bekers! Ideaal om grote groepen mensen snel van water te voorzien.

De Bisina Touch 400 is de waterkoeler met de meeste opties en straalt serieuze luxe uit. Niet alleen koud en kamertemperatuur water, maar ook heet en bruisend water tap je uit de automaat. Zo is er voor ieder wat wils. Heet water voor de soep of thee, bruisend water voor diegene die eens wat anders wil en koud en kamertemperatuur water voor de lekkere dorst.

Niet alleen ziet de waterkoeler er mooi uit, hij is ook duurzaam. Plastic flessen en containers zijn niet nodig omdat de Bisina waterkoeler direct op de waterleiding aangesloten is dankzij een tappunt. Ook bevat de automaat de energiebesparende SleepMode™-functie. Deze zorgt ervoor dat de waterkoeler niet onnodig aan staat en energie verbruikt. ’s Nachts en in het weekend gaat de koeler in deze besparende stand, wat tot wel 75% scheelt in het energieverbruik.

De automaat bevat een verzonken tapkraan en dat maakt de Bisina zeer hygiënisch. Hierdoor komen monden, handen of flesjes niet in aanraking met de koeler. De koeler bevat geen stilstaand water omdat het water direct uit de leiding komt. Het koelen verloopt door een ijsbank waardoor het water loopt tijdens het tappen. Dankzij het touchscreen is de Bisina Touch 400 erg gebruiksvriendelijk. Ook storingen komen bij deze waterkoeler niet voor.

Bestel de Bisina waterkoeler Touch 400 met een onderkast in bijpassend strak design voor meer opbergruimte. 

De Bisina Touch 400 biedt de keuze uit:

  • Koud water
  • Kamertemperatuur
  • Heet water
  • Bruisend water

Let op! Voor bruisend water heb je een CO2 cilinder nodig. 

Kenmerken Bisina Touch 400
Type automaat Water
Capaciteit per uur ca. 30 liter (150 bekers)
Kanfunctie Nee
Touchscreen Ja
Vaste wateraansluiting Ja
Gescheiden heet wateruitgifte Ja
Afmetingen (h x b x d) 412 x 346 x 523 mm
Gewicht ca. 21 kg
Aansluitwaarde 230V / 1150W
Artikelnummer 5975302003