Extra voordelig: tijdelijk €250,- korting op een koffieautomaat

Leestijd: 5 minuten

 

Natuurlijk wil ook jij je werkdag beginnen met echt lekkere koffie. Wij begrijpen dat, en we maken dat ook mogelijk. Elke dag zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen rekenen op een goede kop koffie. Met eerlijke, heerlijke koffie. En nu ook met een koffieautomaat die tijdelijk € 250,- goedkoper is. Naast alle andere voordelen die voor ons tot de standaard service horen, maakt dit onze koffieautomaten nog eens extra aantrekkelijk en voordelig!

Bekijk hier de actiepagina

Alle voordelen op een rij

De lekkerste koffie, zonder gedoe en zonder zorgen? Dat regelen wij met deze voordelige actie, en met standaard een aantal fijne voordelen waar je dagelijks plezier van hebt.

Persoonlijke service

Zo weten we dat jij het op het werk al druk zat hebt. Je wilt je dan helemaal niet bezig moeten houden met het bestellen van koffie en andere ingrediënten. Bij Fortune hoeft dat ook niet. Wij regelen het gewoon voor je. Persoonlijke service dus door jouw vaste koffieleverancier uit de buurt. Hij kent jullie bedrijf, weet wat nodig is en zorgt dat er altijd voldoende koffie op voorraad is. Makkelijk toch?

Snelle service en onderhoud

Hoe belangrijk de koffie in het bedrijf is, merk je vaak pas als die er ineens niet is. Maar heel eerlijk? Dat voorkomen we liever. Met goed onderhoud zodat je elke dag weer kunt rekenen op de koffieautomaat. En is er toch eens een storing? Dan zijn we vlakbij en lossen het direct voor je op. Snelle service dus. En klanten die bij ons een koffieautomaat en bijbehorende ingrediënten zoals koffie kopen, krijgen die service en het onderhoud ook nog eens 60 maanden gratis.

60 maanden gratis onderhoud en service, zonder contracten

Die 60 maanden gratis service en onderhoud is een belofte van ons. Daar mag je ons aan houden. Zonder gedoe met langlopende contracten. Daar houden we namelijk helemaal niet van. We houden wel van heldere afspraken en eerlijk advies. En van goede koffie natuurlijk. Daar zorgen we dan ook voor, met onder andere die service. Omdat we dat beloofd hebben, daar kun je dan ook op rekenen. Want ons woord is ons woord.

Topkwaliteit en tevreden klanten

Wat we ook heel belangrijk vinden, is het leveren van topkwaliteit. In koffie en koffieautomaten. Maar ook in service, thee en alle andere producten die we leveren en de diensten die je van ons verwacht. Dat zorgt ervoor dat jij en jouw collega’s steeds weer kunnen genieten van eerlijke, heerlijke koffie, en dat wij tevreden klanten hebben.

MVO: voor (h)eerlijke koffie

We noemden het al een paar keer: heerlijke én eerlijke koffie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we minstens zo belangrijk als koffie die echt lekker is. Daarom betalen we een eerlijke prijs voor de koffie en nemen we steeds meer stappen om onze milieu-impact verder te verlagen. Kies je voor Fortune, dan help je meteen mee om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. En dat is eigenlijk een dubbel voordeel!

Vrijblijvende proefplaatsing

Al die voordelen zijn mooi meegenomen, maar wat nu als je de koffie niet lekker vindt? Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn: we regelen gewoon een vrijblijvende proefplaatsing! Zo ontdek je samen met je collega’s welke koffie en welke koffieautomaat het beste bevalt. En besluit je de automaat te kopen, leasen of huren tijdens de actieperiode? Dan krijg je dus € 250,- korting op de aanschafprijs. Meer over deze actie lees je hier.

Meer weten? Vraag het de koffieleverancier!

Deze actieperiode loopt van 1 februari tot en met 30 april 2023. Alle voorwaarden vind je hier op onze site. En ben je benieuwd welke van onze koffieautomaten het meest geschikt is voor jullie werkplek? Vraag het dan aan de koffieleverancier in de buurt. Hij vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn en laat je natuurlijk meteen onze koffie proeven.

Labels: