Winnaars 'Koffiecorner van het jaar' verkiezing bekend!

De plek waar de koffieautomaat staat is voor veel bedrijven, verenigingen en organisaties het kloppende hart. Medewerkers genieten hier van een welverdiende pauze of kletsen even bij. Krijg je klanten over de vloer? Dan verwelkom je hen met een goede kop koffie of thee. En het feit is dat je nét wat meer geniet van je bakkie in een mooie, gezellige omgeving. Kortom: een goed verzorgde en mooie koffiehoek doet wonderen voor je organisatie!

Mooiste, gezelligste of uniekste koffiecorner

Met dit in het achterhoofd introduceerden wij in 2017 de ‘Koffiecorner van het Jaar’-verkiezing. Elke Fortune-klant die vond dat hij of zij de mooiste, gezelligste of uniekste koffiecorner heeft, mocht zich aanmelden. De aanmeldingen stroomden binnen en het was dan ook moeilijk om per regio één regiowinnaar te kiezen uit de mooie, unieke en bijzondere inzendingen. Toch lukte dit de vakkundige jury. Door middel van een stemronde zijn er dan uiteindelijk drie landelijke winnaars gekozen. 

We laten jullie niet langer in spanning! Hieronder vind je de winnaars van de ‘Koffiecorner van het jaar’ verkiezing 2018.


1e prijs: Thuis in Bouwen

Gefeliciteerd, ThuisinBouwen! Dit bouwbedrijf uit Meerkerk heeft een geheel verzorgde lunch voor het hele bedrijf gewonnen! Aart Jan Post van ThuisinBouwen: "Als bouwinspiratiecentrum willen we een bijzondere uitstraling hebben. Dat hebben we ook doorgevoerd in de koffiecorner. Hier ontmoeten we klanten bij een kopje koffie. Die momenten zijn belangrijk. We besteden veel aandacht aan de details, daarom zijn we heel trots op de titel!"



2e prijs: Nagel & Beautysalon The Solution

Op een mooie tweede plaats is Nagel & Beautysalon The Solution uit Opheusden geëindigd en hiermee winnen zij een pakket met Fortune-servies naar keuze. Gefeliciteerd en veel plezier ervan! Kimberley Gros neemt de prijs in ontvangst: "Ik wil goed voor mijn klanten zorgen als ze bij mij in de salon komen. Dat hebben we ook doorgevoerd in de koffiecorner, want ik vind het belangrijk om aandacht te geven aan de koffiebeleving. De tweede prijs is een mooi cadeau, want eind maart ga ik verhuizen naar een nieuw pand in Dodewaard."



3e prijs: Het Monument

De derde plek is voor meubelzaak Het Monument uit Nieuw Amsterdam. Zij eten binnenkort een heerlijk gebakje met elkaar om deze overwinning te vieren. Albert van Veenen van Het Monument: "Onze klanten maken veel gebruik van de koffiecorner. De bar is de centrale ontmoetingsplek in de winkel en daarom besteden we daar extra aandacht aan. Dat we de derde prijs in ontvangst mochten nemen is een mooie erkenning."



Op de hoogte blijven

Wij wensen de prijswinnaars veel plezier van de gewonnen prijs en bedanken alle deelnemers voor het meedoen en inzenden van hun mooie koffiecorners. Op naar de volgende editie! Wil je op de hoogte blijven van al onze (win)acties? Abonneer je dan op de nieuwsbrief. Deze verschijnt eens per kwartaal. Ook zijn we op Facebook, LinkedIn en Twitter te volgen voor de laatste nieuwtjes!

En dan is het nu tijd voor… Koffie!

Labels: