Customize jouw koffieautomaat, voor een unieke koffiecorner op het werk

Leestijd: 5 minuten

De koffiecorner is dé plek waar je elke morgen start, waar die eerste slok koffie je een boost geeft. En waar je samenkomt met jouw collega’s om even bij te kletsen en te verbinden. Die koffiecorner is jullie plek op het werk. En het kan nu ook jullie unieke, eigen plek worden met een koffieautomaat die helemaal op maat gemaakt wordt. Want met de huidige actie van Fortune Coffee ‘Customize jouw koffieautomaat’ personaliseren we de koffieautomaat gratis!

Uitstekende koffie in een fijne koffiecorner

Koffie moet natuurlijk goed zijn. Maar een fijne plek waar je je helemaal thuis voelt, maakt dat je nog eens extra van die goede koffie geniet. Bij Fortune weten we hoe belangrijk dit allebei is: smaak en beleving. Daarom zorgen we ook voor uitstekende koffie, goede koffieautomaten en hebben we volop mogelijkheden voor een aangename koffiecorner die helemaal past bij jullie bedrijf, huisstijl en sfeer. Met de gepersonaliseerde zijpanelen van de koffieautomaat als unieke finishing touch!

Zijpanelen naar wens

Het ‘customizen’ van de koffieautomaat doen we bij Fortune Coffee namelijk door de zijpanelen naar wens te ontwerpen. Dat kan in een kleur naar keuze, maar ook met een afbeelding of quote die jullie erop willen hebben. Zoals het logo van jullie bedrijf. Of een inspirerende tekst. Het maakt niet uit, alles kan. Zolang je maar een koffieautomaat kiest waar dit ook bij mogelijk is.

Energiezuinige koffieautomaat, voor bonen, vriesdroog of filter

Met verschillende koffieautomaten waarvan het zijpaneel gepersonaliseerd kan worden, is er genoeg aanbod om uit te kiezen. Voor deze actie zijn er zeven geselecteerd, allemaal energiezuinig met een label A+ of A++. Je kunt kiezen uit bonen-, vriesdroog- of filterkoffieautomaten. En er is variatie in het aantal koffiesoorten en de verschillende extra functionaliteiten per automaat. Welke het meest geschikt is voor jullie bedrijf? Daar kan de koffieleverancier je het beste persoonlijk in adviseren.

Zo customize je de koffieautomaat:

Stap 1: Kies de automaat

Voor deze actie heb je de keus uit zeven verschillende koffieautomaten. Ga je voor het baristagevoel en kies je een bonen-koffieautomaat? Of is gemak en snelheid essentieel? Dan zijn er vier verschillende Passio-koffieautomaten om uit te kiezen. De koffieleverancier helpt je hier graag bij.

Stap 2: Ontwerp

Vervolgens maken we samen een mooi ontwerp voor de zijpanelen van de koffieautomaat. Eentje die perfect past bij jullie koffiecorner. Dit ontwerp wordt nu tijdens de actie gratis gemaakt en geproduceerd!

Stap 3: Geniet!

En dan het belangrijkste: geniet van de heerlijke koffie in een unieke koffiecorner. Dé plek voor jou en je collega’s om samen te komen en waar die belangrijke verbinding ontstaat. Met elkaar, terwijl je geniet van de koffie en de fijne plek.

Koffie verwarmt en verbindt

Een aangename plek waar je je koffie drinkt, draagt bij aan het geluksgevoel. Zo is bewezen dat een warme kop koffie verbindt en gelukkig maakt. Het zorgt ervoor dat je een positiever beeld krijgt van de ander en dat de onderlinge samenwerking verbetert. Een fijne koffiecorner waar goede koffie geschonken wordt, is dan ook belangrijk voor het welbevinden van de medewerkers, voor een goede onderlinge samenwerking en het draagt bij aan betere contacten met klanten en opdrachtgevers.

Ook een customized koffiecorner? Vraag het de koffieleverancier van Fortune Coffee!

Eigenlijk heeft elk bedrijf dus een koffiecorner nodig. En nu kan dat met een koffieautomaat die jullie uitstraling of sfeer nog eens benadrukt met de unieke, op maat gemaakte zijpanelen. In de actieperiode, van 19 september tot en met 31 december 2022, kan dat gratis bij een zestal geselecteerde koffieautomaten. Meer over deze actie en de actievoorwaarden lees je hier op de site. Wil je ook voor jullie bedrijf zo’n gave customized koffieautomaat? Neem dan snel contact op met de koffieleverancier! Die helpt je hier graag bij.