Koffie zonder zorgen: de voordelen van Fortune Coffee

Leestijd: 5 minuten

 

Echt genieten van een kopje koffie, dat is waar je met Fortune Coffee op kunt rekenen. Omdat de koffie echt lekker is, duurzaam verkregen is en gedistribueerd wordt waarbij ook de koffieboer een eerlijke prijs ontvangt. Maar ook omdat je je bij ons niet druk hoeft te maken over het onderhoud van de koffieautomaat en of die het nog wel doet en omdat je niet vastzit aan een contract. Wij regelen de koffie bij jou op het werk namelijk gewoon goed en eerlijk, zonder gedoe. Koffie zonder zorgen, dat is ook een van de voordelen van Fortune Coffee.

Gratis service en onderhoud, 60 maanden lang

Als er iets is in het bedrijf dat het altijd moet doen, is het natuurlijk de koffieautomaat. Zonder koffie geen werk, toch? Vandaar dat wij ervoor zorgen dat de koffiemachine altijd blijft lopen. Dit doen wij 60 maanden lang met gratis service en onderhoud. Koop, lease of huur je bij ons een koffieautomaat, dan weet je dus zeker dat je er vijf jaar lang geen omkijken naar hebt. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je de automaat dagelijks en wekelijks even schoonmaakt. Met deze handige onderhoudsvideo’s zie je per type automaat precies stap-voor-stap hoe je dat doet.

Geen voorrijkosten of arbeidsloon

Die 60 maanden gratis service en onderhoud beginnen vanaf het moment dat de koffieautomaat bij jou op de stoep staat. We plaatsen en installeren de automaat in jouw bedrijf en stellen het vervolgens helemaal naar smaak in. Er zijn namelijk veel opties om de koffie net wat sterker of milder uit de automaat te laten komen. Maar we kunnen bij veel automaten ook de door jouw gewenste variant in het menu zetten. De koffieleverancier regelt dat en meer.

Hij zal je ook vertellen over het gebruik van een waterfilter. Kies je daarvoor? Dan wordt ook die jaarlijks gratis gewisseld. Je hoeft dan alleen een nieuw filterpatroon te betalen. Door het regelmatige onderhoud blijft de koffie lekkerder en is de koffieautomaat minder gevoelig voor storingen. Krijgt de automat toch een keer een storing? Dan is de koffieleverancier vlakbij en zal hij zo snel mogelijk de automaat weer maken of een vervangende koffieautomaat leveren. Onderdelen die onder de garantie vallen, worden gratis vervangen. Daarnaast worden de voorrijkosten, het arbeidsloon en de leveringskosten worden in die 60 maanden niet in rekening gebracht.

Geen contract

Afspraak is afspraak, dat is bij ons heel belangrijk en daar mag je ons aan houden. Ook zonder contract. Wij vinden het heel normaal om dat wat we beloven, ook na te komen. We werken met heldere afspraken en geven eerlijk advies zonder dat we dat vastleggen in langlopende contracten. Wij geloven dat als onze service en kwaliteit heel goed is, jij zelf bij ons wilt blijven. Zonder dat we je daartoe verplichten met vervelende kleine lettertjes. We zijn liever open en transparant zodat je weet wat je van ons kunt verwachten. En dat is allereerst lekkere koffie, altijd. Daar zetten we ons voor in met uitstekende service, beloofd.

Vrijblijvende proefplaatsing

Wij beloven je dus lekkere koffie, maar wij weten ook wel dat smaken verschillen. Daarom kun je bij ons altijd een vrijblijvende proefplaatsing aanvragen. Zo kun je de koffieautomaat uitproberen en kun je meteen proeven welke koffie je het lekkerste vindt. De koffieleverancier stelt de automaat naar wens in. We hebben een heel assortiment koffiemelanges waar je uit kunt kiezen en er zijn drie verschillende koffiesoorten, namelijk koffiebonen, vriesdroog koffie en freshbrew koffie. Er is dus altijd een koffie die past bij jouw bedrijf en bij jouw smaak.