Koffieautomaat vs. Pruttelpotje

Goede koffie is de zwarte motor van een bedrijf. Werknemers starten er de dag mee of snakken naar een kop tijdens een energiedip. Ook is het een feit dat werknemers beter functioneren en presteren als er kwalitatief goede koffie voorhanden is. De keuze voor een koffieautomaat is dan snel gemaakt. Toch kiezen bedrijven nog vaak voor handmatig koffiezetten met bijvoorbeeld een Senseo of een pruttelpotje. Dit onder het mom van: ‘koffie uit een koffiezetter is lekkerder,’ of ‘het is goedkoper dan een koffieautomaat van een koffieleverancier.’ Dat blijkt een illusie. Wij zetten alle redenen om tóch voor een koffieautomaat te kiezen voor je op een rij.

Altijd vers en geen verspilling

Zet je ’s ochtends een grote pot koffie uit een koffiezetapparaat dan drink je die natuurlijk niet in één keer op. Je houdt koffie over wat na een half uur al minder lekker smaakt. Deze overgebleven koffie wordt weggegooid en daarmee gooi je eigenlijk geld weg. Op jaarbasis komt dit al gauw neer op enkele liters en tientallen euro’s. Met een koffieautomaat tap je altijd verse koffie voor het juiste aantal personen! Constante kwaliteit, de hele dag door dus.

Snel en efficiënt

Een koffieautomaat is ook kostenbesparend door tijdwinst. Als je uit een Senseo of koffiezetapparaat koffie zet duurt dit altijd langer. De koffiepad of filterkoffie moet geplaatst worden, het apparaat moet opwarmen en het zetten van de koffie duurt nog tientallen seconden tot minuten. Met een koffieautomaat heb je met één druk op de knop binnen 5 tot 9 seconden al een verse kop koffie! Werknemers zijn hierdoor sneller weer aan het werk en dus productiever.

Veel variatie

Veel bedrijven hechten waarde aan het schenken van verschillende koffievariaties en spreken hiermee hun waardering naar medewerkers uit. Immers vindt niet iedereen hetzelfde lekker. Met een koffieautomaat, afgesteld op jouw voorkeuren, heb je de keuze uit verschillende koffievariaties. Van cappuccino tot koffie choc en van warme chocolademelk tot thee en soep, zo uit de automaat!

Service, onderhoud en levering in één

Kies je voor een koffieautomaat van Fortune Coffee, dan zit je nooit zonder koffie. Er is altijd een ondernemer bij jou in de buurt en daarom staan we vaak dezelfde dag nog op de stoep met een nieuwe levering of als je een storing hebt. Wel zo makkelijk en het kost niets extra! Zo kan je binnen een mum van tijd weer genieten van een heerlijk bakkie.

Laat een professionele indruk achter

Ontvang je gasten op kantoor? Dan wil je goed voor de dag komen met lekkere koffie. Een mooie koffieautomaat – met bijvoorbeeld een gepersonaliseerde zijplaat – draagt positief bij aan de uitstraling van een bedrijf en dus ook de eerste indruk van je gast. Ook maak je sneller een grote hoeveelheid koffie en thee om je gasten aan te bieden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je enthousiast geworden en wil je weten wat Fortune voor jou kan betekenen óf wil je gewoon onze koffie eens proeven? Dat kan, neem dan gerust contact op met de koffieleverancier bij jou in de regio!