De beste koffiemachine op kantoor? Dit is de "Top 5 koffieautomaat bonen"!

Leestijd 6 minuten

 

Natuurlijk wil je op kantoor de lekkerste koffie drinken. Hoe beter de koffie, hoe beter de resultaten toch? En bonenkoffie wordt door de meesten als de lekkerste koffie beschouwd, zeker ook door die aangename geur van versgemalen bonen. Gelukkig zijn er hele goede bonenkoffieautomaten voor op kantoor. Wij geven je hier de top 5 van beste koffieautomaten voor bonenkoffie!

Nr. 1: Bonenkoffiemachine Cadenza Touch

De Cadenza Touch is een complete bonenkoffiemachine die perfect past in elk kantoor, elke showroom en elke andere plek waar je mensen ontvangt. Want met maar liefst 28 keuzemogelijkheden kun je hiermee altijd de favoriete koffie van jouw gasten serveren. En ook al heb je zoveel keuze in koffiesoorten, deze koffieautomaat werkt heel gemakkelijk. Gewoon met een handig touchscreen. Weet je dat je deze bonenkoffiemachine ook nog kunt laten personaliseren? De zijplaten zijn in een kleur of met een afbeelding naar keuze te bestellen. Zoals met het logo van jullie bedrijf of met een mooie inspirerende quote.

Nr. 2: Koffiemachine met bonen Cadenza Touch Compact

De nummer 2 van de beste koffiemachines met bonen is de Cadenza Touch Compact. Net zo’n succesnummer als z’n grote broer maar dan een maatje kleiner. Deze koffieautomaat is maar 53 cm hoog waardoor het gemakkelijk op elke plek geplaatst kan worden. Zoals onder een keukenkastje bijvoorbeeld. Toch doet de afmeting niets af aan de prestaties: deze bonenkoffiemachine kan maar liefst 24 soorten koffie serveren. Bovendien heeft het een dubbele uitgifte en het werkt heel makkelijk met onder meer de LED-verlichting die laat zien waar je het koffiekopje moet plaatsen.

Nr. 3: Koffieautomaat bonen: Solista

Als derde in deze top 5 noemen we de koffieautomaat bonen Solista. Een elegante verschijning die ideaal is voor plekken waar niet veel ruimte is maar waar een mooi design wel gewenst is. Deze koffieautomaat heeft een transparant reservoir waarin de koffiebonen te zien zijn en het moderne design komt in veel koffiecorners, showrooms of salons goed tot z’n recht. De Solista heeft een vaste wateraansluiting. Het aantal mogelijke koffierecepten is bij de Solista wel beperkter; acht stuks. Maar dat zijn natuurlijk wel de meest voorkomende favorieten plus een aparte uitgifte voor heet water.

Nr. 4: Koffieautomaat bonenkoffie: Vivo

Een heel ander soort koffieautomaat voor bonenkoffie is de Vivo. Deze compacte koffieautomaat heeft een vaste wateraansluiting maar ook een watertank van 2 liter. Hierdoor is het dus ook goed te gebruiken op plekken zonder wateraansluiting. De automaat is compact met maar één container voor de koffiebonen. Melkschuim maak je via een melkslang die de melk in een pak opschuimt. Met de Vivo heb je dus altijd jouw favoriete melkschuim op je latte of cappuccino! Het aantal koffiesoorten bij de Vivo is beperkt tot vijf plus heet water. Maar dankzij de vele keuzeknoppen kun je jouw warme drank wel helemaal naar wens instellen.

Nr. 5: Grote bonenkoffiemachine Cadenza Touch Large

Heb je voldoende ruimte in de koffiecorner? Dan is deze grote bonenkoffiemachine Cadenza Touch Large echt ideaal. Het bevat maar liefst vier containers die ook nog eens extra groot zijn. De voorraad koffiebonen, topping, cacao en suiker hoef je hierbij dus niet snel weer aan te vullen. Verder heeft ook deze Cadenza 28 keuzemogelijkheden voor de koffie en kan die nog uitgebreid worden met een koppenwarmer ook. Groot is niet altijd beter, maar deze bonenkoffiemachine hoort toch echt wel thuis in deze top 5 bonenkoffiemachines!

Favoriet op kantoor: de Cadenza-koffieautomaten

Dat in de top 5 maar liefst 3 plekken geclaimd worden door de Cadenza-koffieautomaten is niet zo raar. Deze koffiemachine van Nederlandse bodem is robuust en bevat onder meer de Braumann Brewer; een Zwitsers zetsysteem dat constant topkwaliteit levert in het malen van de koffiebonen. Zwitserse precisie dus, dan weet je zeker dat je koffie drinkt van goed gemalen koffiebonen! Ook kun je bij alle Cadenza’s jouw favoriete koffie instellen. Eerder schreven we al over de ‘Koffie Kees’, maar maak er gerust jouw eigen koffie van. Het kan met de Cadenza!

Snel veel koffie? Instant koffieautomaten!

Ook al is bonenkoffie echt heel lekker, het is niet altijd het meest geschikt. Op plekken waar in korte tijd veel mensen tegelijk een kop koffie willen drinken, kun je beter voor een andere koffieautomaat gaan. Een bonenautomaat heeft nu eenmaal tijd nodig omdat per kop koffie de koffiebonen apart worden gemalen. De uitgiftetijd, de tijd die het kost om een kop koffie te zetten, varieert daarbij van 25 tot zo’n 45 seconden. Dat is niet zo handig als je in korte tijd een grote groep van koffie wil voorzien. Voor die situaties hebben we de instant koffieautomaten. Dan duurt het maar 5 tot 9 seconden per kop koffie.

Vind de koffieautomaat voor jouw bedrijf

Wil je weten welke koffieautomaat het meest geschikt is voor jouw bedrijf? En of je nu wel of niet voor een bonenkoffiemachine zou moeten kiezen? De koffieleverancier bij jou in de buurt kan je er alles over vertellen en zal je eerlijk de beste koffiemachine adviseren. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij regelen dan natuurlijk de koffie!