Koffie met een beetje meer

Klanten van Fortune Coffee weten het allang; op de kwaliteit van koffie doen wij geen concessies. Wat we wel doen is zoveel mogelijk bedrijven en organisaties de kans geven om van echt lekkere koffie te genieten. Daarom brengen we onze koffie zo nu en dan met wat extra’s onder de aandacht. Zoals de komende tijd in oktober en november. Koffie met een beetje meer zeg maar.

Bakkie koffie

Of je nu elke week in de sportkantine staat en daar een bakkie doet, dagelijks op het werk bij de koffieautomaat met collega’s bijkletst of koffie aanbiedt aan jouw klanten in een showroom of vergaderzaal, de koffie moet goed zijn. Dan ontstaan die goede gesprekken, de aandacht voor elkaar en niet heel zelden nieuwe zakelijke relaties.

Altijd goede koffie, overal

Bij Fortune Coffee willen we mensen verbinden en dat doen we met koffie, of thee natuurlijk. Duurzame, goede koffie uit representatieve koffieautomaten. Daarmee kun je voor de dag komen. En met een koffieleverancier in de buurt kan dat elke dag. Want hij zorgt ervoor dat er altijd op tijd voldoende voorraad is en levert verrassend snel service mocht er onverhoopt toch een storing optreden. Wij zorgen er dus gewoon voor dat er altijd koffie is, goede koffie natuurlijk.

3 aanbiedingen bij de Passio koffieautomaat

Met wel 3 bijzondere aanbiedingen in de komende 2 maanden profiteer je van heel veel voordeel als je een Passio koffieautomaat bij ons aanschaft. De Passio bestaat uit een lijn verschillende automaten voor bonen, vriesdroog en freshbrew. Wat jouw koffiewensen dus ook zijn, er is altijd een automaat die daar prima bij past.

Jij mag kiezen!

Tijdens dit najaar krijg je bij de aanschaf van zo’n Passio een mooie onderkast kado (t.w.v. € 385,00), een compleet accessoirepakket met onder andere koffiebekers, kannen en thee van Tea of Life (t.w.v. € 350,00 maar op = op) of een klinkende korting (€ 250,00). Jij mag kiezen! 

Echt lekkere koffie, en dit najaar met een beetje meer

Alle details en informatie kun je natuurlijk het beste vragen aan de koffieleverancier bij jou in de buurt. En dan meteen eens zo’n echt goede kop koffie proeven. Want daar gaat het natuurlijk om; echt lekkere koffie. En dit najaar komt dat met een beetje meer.