Koffieautomaat kopen of leasen? Dit zijn de mogelijkheden!

Leestijd 5 minuten

 

Natuurlijk wil je een koffieautomaat op de zaak. Lekkere koffie kunnen drinken wanneer je wil en precies zoals jij die het lekkerst vindt. Plus, het is natuurlijk ook heel handig als je klanten of leveranciers ontvangt. Maar wat doe je dan: een koffieautomaat kopen of leasen? Wij vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Passend bij jouw bedrijf

De gewone koffiemachine die je thuis hebt staan, blijkt in praktijk niet zo handig op het werk. Zodra je voor meer mensen koffie wil zetten, duurt het dan veel langer. Wil je de hele dag door koffie kunnen aanbieden, dan moet je of steeds een beetje koffie zetten of in een keer een grote pot. Dat is niet efficiënt, of gaat ten koste van de smaak. Bovendien, wat nu als de ene collega liever een minder sterke koffie drinkt en je klant om een cappuccino vraagt? Een koffieautomaat die past bij jouw bedrijf, is dan veel makkelijker.

Keus in financiële oplossingen

Natuurlijk moet zo’n koffieautomaat ook passen bij jouw budget en financiële mogelijkheden. Dat begrijpen we bij Fortune Coffee als geen ander. Dagelijks ontmoeten we de meest uiteenlopende ondernemers. En voor elk hebben we ook een passend antwoord. Met altijd een koffieautomaat die aansluit bij de werksituatie, die meerdere soorten koffie levert en met verschillende financiële oplossingen.

Professionele koffiemachine kopen

Het meest eenvoudig is om een koffieautomaat te kopen. Want bij Fortune Coffee koop je dan niet alleen een professionele koffiemachine. Ons aanbod is all-in wat betekent dat je er meteen 5 jaar lang gratis service en onderhoud bij krijgt als je ook gedurende die periode de ingrediënten bij ons koopt. Is er dan toch eens een storing? Dan lossen we dat binnen 1 werkdag op of we regelen een vervangende automaat. De voorrijkosten, arbeidsloon of leveringskosten worden niet in rekening gebracht.

Lease van een koffieautomaat

Is de investering voor een koffieautomaat op dit moment te fors voor jouw bedrijf? Dan kun je bij ons ook een koffieautomaat leasen. In dat geval leveren wij de koffieautomaat en sluit je een contract met een leasemaatschappij. Financial lease dus. Vaak gebeurt dit over een periode van 5 jaar maar het kan ook korter. Lease je de koffiemachine? Ook dan kun je rekenen op onze persoonlijke service en uitstekende onderhoud.

Verhuur koffiemachines

Soms is verhuur van koffiemachines ook mogelijk. Als dit gebeurt, is het meestal voor 5 jaar. De machine blijft eigendom van de koffieleverancier bij jou in de buurt en per kwartaal betaal je hier een vast bedrag voor. Dat is de huur plus onderhoud, onderdelen et cetera.

Prijzen van koop, lease of huur

De prijzen van de koffieautomaten op onze site zijn altijd weergegeven in maandbedragen. Die bedragen zijn gebaseerd op de verkoopprijs gedeeld door 60 maanden. Wil je de automaat leasen of huren, dan komt er een meerprijs bij. Die 5 jaar is een uitgangspunt omdat die veel gekozen wordt. Wil je liever korter leasen of huren? Dan is dat altijd bespreekbaar.

Koffieautomaat voor elke situatie

Vanaf 5 medewerkers of 20 koppen koffie per dag is het al interessant om een koffieautomaat te kopen of leasen. Of je nu een groot koffiezetapparaat wil huren of op zoek bent naar een koffiemachine voor een klein bedrijf. Wij hebben koffieautomaten voor elke situatie; bijvoorbeeld als je snel voor veel mensen koffie moet kunnen schenken, op een bouwplaats zonder watertoevoer koffie wil hebben of een smaakvolle mooie bonenkoffie aan jouw klanten aan wil bieden. Bij elke automaat zijn er ook verschillende financieringsmogelijkheden. Zo zorgen we dat iedereen overal lekkere koffie kan drinken!

Welk aanbod past bij jou?

Bij Fortune Coffee staat de persoonlijke relatie altijd centraal. Ook als het om zakelijke afspraken gaat zoals de koop of lease van een automaat. We willen dat je iets kiest dat bij jou past; zowel qua type koffieautomaat als de betaalwijze. Daarom is ons aanbod altijd op maat gemaakt, afgestemd op jouw wensen, situatie en mogelijkheden. Wil je weten welk aanbod we jou kunnen doen? Vraag het de koffieleverancier bij jou in de buurt. Hij laat je dan meteen graag kennismaken met onze koffie!

Labels: