Stuur je rekening in & win!

Leestijd: 4 minuten

 

Jullie goede koffie, een goed doel een mooi bedrag. Klinkt dat als een deal of niet? Bij Fortune Coffee is dat nu mogelijk. Want als jij klant bent bij ons en een recente rekening van Fortune Coffee instuurt, maak je kans op een donatie, uit de naam van de organisatie waar je werkt, van datzelfde bedrag uit jullie naam aan een goed doel naar keuze.

5 beloftes

Klanten laten ons vaak weten dat zij dat vooral doen vanwege de persoonlijke service en kwaliteit van onze producten. Elementen die wij ook erg belangrijk vinden. Vandaar dat ze ook behoren tot de 5 beloftes die wij onze klanten doen. Net zoals duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. Met deze actie combineren we dat allemaal, en geven we iets terug.

Donatie aan een goed doel of goed initiatief

Met deze actie doneren we wekelijks een bedrag aan een goed doel of een mooi initiatief. Welk doel of welke organisatie dat is, dat bepaal jij. Een aantal voorbeelden van zo’n mooie bestemming vind je op de actiepagina op onze site. Natuurlijk willen we wel weten waarom je voor die bestemming kiest. Vertel ons dus het verhaal van jullie keuze, daar zijn we heel benieuwd naar. En heeft het doel dat jullie kiezen een duurzaam, sociaal of maatschappelijk karakter? Dan maak je extra kans om te winnen!

Bedrag van een recente factuur

Het bedrag dat we doneren is gelijk aan het bedrag van de factuur die je uploadt, met een maximum van € 449,-. Deze factuur moet recent zijn en het gaat enkel om facturen die je van ons hebt ontvangen voor producten die je bij ons hebt afgenomen. Of dat nu koffie is, thee, ingrediënten, bamboe tafelaccessoires, een nieuwe automaat of iets anders.

Hoe werkt het?

Wil je meedoen aan deze actie? Dan gaat dat als volgt:

1: Ga naar www.fortune.nl/rekening

2: Upload een Fortune Coffee-factuur die op naam staat van jouw organisatie

3: Kies een goed doel

4: Vertel waarom je dit goede doel kiest

Gift namens jullie

Als je wint, betalen wij dus uit naam van jullie organisatie het bedrag aan het gekozen goede doel of vergoeden we het gekozen initiatief. Jullie ontvangen daarvoor een mooie cheque met daarop de geschonken gift. En natuurlijk laten we via de socials iedereen weten dat dankzij jullie een goed doel of initiatief een mooie donatie heeft ontvangen.

Wekelijkse winnaar via Facebook, LinkedIn en Instagram!

Elke week is er een nieuwe winnaar! Wie dat is, lees je op onze Facebook-, LinkedIn- en Instagram -accounts. Houd deze socials dus goed in de gaten. Volg je ons daar nog niet? Dan is dit natuurlijk een hele goede reden om dat wel te doen!

Actievoorwaarden

De actie loopt van 1 oktober tot en met 16 december 2022. In die tijd kun je één factuur uit naam van jullie organisatie uploaden. Deze factuurdatum moet van minimaal 1 juli 2022 zijn. Met die factuur maak je gedurende de resterende actieperiode kans om te winnen. Het maximale factuurbedrag dat we per keer als gift doneren, is € 449,-. Meer actievoorwaarden lees je hier op de site.

Drink goede koffie voor een goed doel!

Wil jij een ander een goed gevoel bezorgen? Drink dan ook goede koffie voor een goed doel en je kunt meedoen aan deze actie: Stuur je rekening in & win! Wij kijken uit naar het goede doel van jullie keuze en zijn benieuwd naar jullie motivatie daarvoor. We hopen tussen nu en kerst nog veel goede doelen, initiatieven of activiteiten namens jullie een mooie verrassing te kunnen bezorgen!

Labels: