2022 koppen koffie gratis, dat is nog lekkerder werken!

Leestijd : 5 minuten

 

*Dit is een actie die inmiddels is verlopen

 

 

Met goede koffie op kantoor is het pas echt lekker werken. En Fortune Coffee maakt dat tijdelijk nog eens extra aantrekkelijk: met 2022 gratis koppen koffie! Als dat geen warm welkom is voor iedereen die weer op de zaak komt werken?!

Koffie trakteren

Fortune Coffee bestaat 25 jaar. Reden voor een feestje vinden wij. En waar kan dat nu beter mee dan met het trakteren op heerlijke, eerlijke koffie? Wil jij dat ook voor jouw bedrijf of organisatie? Check dan snel deze actie hier online!

Overal genieten van goede koffie

Een goede kop koffie is iets waar iedereen van kan genieten. Of je nu op kantoor werkt, je klanten ontvangt in je kapsalon of in de showroom van jouw bedrijf. Op een school, in een sportkantine, je medewerkers die pauze nemen in een bouwkeet of de mensen die dagelijks voor je aan de slag gaan in een productiehal. Op elke plek is er een moment dat er even tijd wordt vrijgemaakt voor een kop koffie. En wij regelen dat het er dan ook is.

Koffieautomaten voor elke situatie

Voor al die koffiemomenten leveren wij verschillende koffieautomaten met de bijbehorende koffiesoorten en andere ingrediënten. Van bonenkoffie tot koffie die snel gezet kan worden omdat er in korte tijd veel mensen tegelijk koffie willen drinken. En van een gewone zwarte koffie tot een luxe latte macchiato, met onze koffieautomaten kun je dit gemakkelijk aanbieden aan jouw medewerkers, bezoekers en klanten.

Eerlijke koffie, dat smaakt nog lekkerder!

Behalve dat wij garant staan voor een heerlijke kop koffie, zorgen we er ook voor dat het eerlijke koffie is. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons altijd het uitgangspunt. Zo kiezen we bijvoorbeeld voor duurzame koffie met een keurmerk, we zorgen dat er steeds minder plastic en steeds meer verantwoorde materialen zijn rondom de koffieautomaat. We recyclen om onnodig afval te voorkomen, assembleren de koffieautomaten op zonne-energie en zamelen koffiedik bij onze klanten in zodat dit wordt hergebruikt. En we zijn hoofdsponsor van het Oegandaproject waarmee we vele gezinnen daar ondersteunen in het bouwen aan hun toekomst en die van hun kinderen. Eerlijke koffie dus, en dat smaakt net even lekkerder!

Koffie verbindt

Met elkaar genieten op het werk van die goede koffie is meer dan alleen een rustmoment tijdens de koffiepauze. Koffie verbindt; nieuwe ideeën komen op bij de koffieautomaat, mensen leren elkaar beter kennen waardoor samenwerkingen ontstaan. En wie een dag op kantoor werkt, proeft letterlijk de binding met kantoor in een goede kop koffie die je samen drinkt met de collega’s. Reden genoeg dus om volop koffie te kunnen schenken in het bedrijf. En dat kan nu met wel 2022 gratis koppen koffie die wij je tijdelijk aanbieden.

Gegarandeerde service en kwaliteit

Wie klant wordt bij Fortune Coffee kan gegarandeerd rekenen op onze persoonlijke service van een contactpersoon dichtbij en op uitstekende kwaliteit in koffie en koffieautomaten. En nu tijdelijk dus ook op een grote voorraad koffie: voldoende om 2022 koppen koffie mee te schenken. Deze voorraad koffie ontvang je gratis bij de aankoop, lease of huur van een nieuwe koffieautomaat*.

Actie en actievoorwaarden

Deze actie is geldig van 1 februari tot en met 30 april 2022 en geldt voor alle vriesdroog-, bonen- en freshbrew koffieautomaten. Meer over deze actie en de actievoorwaarden lees je hier op onze site.

Geniet ook van (h)eerlijke koffie en start met een gratis, grote voorraad!

Wil jij dit jaar ook genieten van eerlijke, heerlijke koffie op de zaak? Begin dan nu met een ruime voorraad gratis koffie en neem contact op met de koffieleverancier bij jou in de buurt. Hij kan je alles over deze actie vertellen en laat je graag kennismaken met onze koffieautomaten en de koffie zelf. Of meld je direct aan via het online actieformulier, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

*) Actievoorwaarden zijn van toepassing

Labels: