Bied altijd en overal lekkere koffie aan, met Fortune’s Koffiekar

Die eerste indruk maak je maar één keer. Vandaar dat je op kantoor alles uit de kast haalt om een weergaloze indruk te maken op klanten en prospects met het pand, de vriendelijke ontvangst, een mooie presentatie en natuurlijk echt goede koffie. Maar dan organiseer je een beurs of netwerkevent, ergens anders. En daar is de koffie misschien niet zo lekker als je gewend bent. Of je wilt een uniek ontmoetingspunt tijdens jouw open dag. Dan is het tijd voor koffie van Fortune Coffee. Met de verrijdbare koffiekar die onze relaties kosteloos mogen gebruiken.

Mobiele koffieautomaat

Deze opvallende ontmoetingsplek is overal neer te zetten zodat je altijd direct lekkere koffie kunt aanbieden. Een mobiele koffieautomaat zeg maar, maar dan veel groter. Een echte eyecatcher dus waarmee niemand meer om je heen kan. En dat is toch precies wat je wilt?

Koffie, waar jij maar wilt

Om te groeien als organisatie heb je gesprekken en momenten nodig om anderen beter te leren kennen. Daaruit ontstaan nieuwe relaties en nieuwe samenwerkingsverbanden. Koffie creëert die momenten. En dus helpen wij jou aan die momenten, met koffie op elke plek die jij maar wilt.

De koffiekar, voor elke situatie

De koffiekar is een heel grote koffiebeker met drie koffieautomaten; voor verse bonenkoffie, een automaat voor snelle vriesdroogkoffie en een met smaakvolle filterkoffie. Wat de situatie ook is op jouw evenement, met onze koffiekar heb je altijd voor iedereen lekkere koffie.

De koffiekar, gratis op jouw evenement

Deze koffiekar is gratis en voor niets te gebruiken op evenementen van onze relaties. Is het tijdig afgestemd met de Fortune-adviseur uit jouw regio dan zorgen wij ervoor dat de koffiekar er op de afgesproken datum staat, voorzien van bekers, roerstaafjes, theezakjes, suiker, koffiemelk en natuurlijk heel veel koffie. En de koffie? Die schenken wij voor je.

Of een springkussen

Bij Fortune Coffee weten we overigens heel goed dat het leven uit meer bestaat dan alleen maar werk. En dat er dus ook evenementen zijn die wat minder zakelijk zijn, zeg maar eerder speels. Voor al dat soort evenementen, van braderieën tot de open dagen van sportverenigingen, hebben we een groot Fortune Coffee-springkussen. Wil je hier gebruik van maken? Bekijk dan deze pagina.

Boek de koffiekar of het springkussen via jouw Fortune-adviseur

Wie ook een opvallende en vooral smaakvolle indruk wilt maken tijdens een evenement, boekt dus de koffiekar of het springkussen van Fortune Coffee. Check natuurlijk wel even of het beschikbaar is op de dag van jouw evenement. Daarvoor, en voor nog veel meer informatie neem je contact op met jouw Fortune-adviseur.