Fortune Coffee op de franchisebeurs

Proeven aan ondernemerschap? Kom naar de franchisebeurs!

Altijd al ondernemer willen worden? Dan ga je op 6 of 7 april naar de franchisebeurs ‘Onderneem ‘t!’. Met meer dan 50 verschillende franchisebedrijven in onder andere food, horeca en dienstverlening is er een heel divers aanbod aan informatie én aan bedrijven die overgenomen kunnen worden. En natuurlijk vind je er ook een grote stand van Fortune Coffee. Wie dus wil proeven aan het ondernemerschap, is van harte welkom op deze franchisebeurs.

Ondernemen als franchiser

Op deze beurs vind je ruim 50 franchiseformules die je alles willen en kunnen vertellen over de mogelijkheden die franchise biedt. Het programma biedt verschillende doorlopende evenementen zoals seminars, meet & greets en speeddaten. Wat jouw vragen ook zijn over ondernemen als franchiser, hier vind je in een dag alle antwoorden.

Inside-info van Fortune Coffee’s franchisers

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht. Wij hebben een hele ruime stand vlakbij het horecaplein. Daar vertellen we je precies wat Fortune Coffee voor haar ondernemers doet op het gebied van marketing, productontwikkeling, trainingen en nog veel meer. Maar ook wat je kunt verwachten aan kosten en opbrengsten. En voor de echte inside-info ga je met Job van Vliet en Freddy Kerkhofs in gesprek. Zij zijn ondernemer bij Fortune in de regio’s Veluwe en Valkenswaard en kunnen je alles vertellen over hun ervaringen als franchiser in de wereld van de koffie.

Onderneem ‘t! 2017

Onderneem ’t! 2017 wordt gehouden in de EXPO Hoevelaken op donderdag 6 en vrijdag 7 april. Donderdag kun je de beurs ook ’s avonds tot 8 uur bezoeken. Het ligt direct aan de A1 en A28 en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook ligt de EXPO vlakbij het treinstation Hoevelaken voor wie met het OV komt.  Meer informatie over de beurs en de deelnemers staat ook op de site van Onderneem ’t.

Gratis entreebewijs voor Onderneem ’t bij Fortune Coffee

Wil je ook Onderneem ’t bezoeken? Vraag dan jouw gratis entreebewijs ter waarde van € 25,00 aan op ikwordondernemer.nl. Eenmaal op de beurs laten we je dan natuurlijk niet alleen proeven aan het ondernemerschap maar ook van onze heerlijke koffie. Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 6 of 7 april naar Onderneem ‘t in de EXPO in Hoevelaken en bezoek ons in stands 41, 42 en 43.

 

 

 

Labels: