Franchisenemer worden bij Fortune Coffee? Kom speeddaten!

Leestijd: 1,5 minuten

Denk jij wel eens na over de mogelijkheid om binnen een bestaande formule te ondernemen? Of heb je al serieuze plannen maar wil je nét nog dat beetje extra informatie vergaren? Dan is het een goed idee om op 28 mei het speeddate-evenement van Fortune Coffee en MoRecruit te bezoeken.

Ontspannen kennismaken met Fortune Coffee

Het speeddate-evenement vindt plaats op 28 mei in de Dutch Innovation Factory (Bleiswijkseweg 37E, Zoetermeer) van 16.00 tot 20.00 uur. Op een informele manier wordt je deze avond wegwijs gemaakt binnen het ‘franchiseondernemerschap.’ Want wat kan je hiervan verwachten? En welke mogelijkheden zijn er allemaal? Ook krijg je de kans om op een ontspannen manier tijdens een speeddate kennis te maken met verschillende franchisegevers, waaronder Fortune Coffee. Tevens krijg je een LinkedIn-training van Harrie Lamers en is er gelegenheid om te netwerken. Om dit alles soepel te laten verlopen, is er natuurlijk ook gezorgd voor een heerlijk buffet. Zo heb je alle tools bij elkaar om jouw ondernemersdroom in een stroomversnelling te zetten.

Aanmelden voor de speeddate

Kortom, ben je geinteresseerd in ondernemen en wil je graag weten of Fortune Coffee iets voor jou is? Meld je dan snel aan! Dat kan telefonisch bij Marinus Offermans, op 06-48166285. Per mail kan dat via speeddate@morecruit.nl. We zien je daar!