Lente in een glas, Fortune bezorgt de lente gewoon bij jou op de zaak

Lekker naar buiten, een zacht lentezonnetje voelen en frisse kleuren overal waar je kijkt… Heb jij ook zo’n zin in de lente? Dan heb je geluk want volgens de kalender is het nu zover! Maar, we weten hier natuurlijk nooit zeker of het weer ook braaf de kalender volgt. Vandaar dat wij gewoon voor dat echte lentegevoel zorgen. Met een heerlijke, nieuwe Lentethee. Lente in een glas dus, laat het voorjaar maar beginnen!

Lentethee; een nieuwe blend van groene thee

De Lentethee is een nieuwe blend van groene thee met fris-zoete accenten. Citroengras, munt en sinaasappelschilletjes geven deze thee een aroma dat je een instant-lentegevoel geeft. Wat voor weer het buiten ook is, met een glas Lentethee waan je je even in de warme lentezon.

Fairtrade van Tea of Life

Natuurlijk is ook deze thee Fairtrade en verpakt in recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. De Lentethee is van Tea of Life zodat je zeker weet dat als jij van jouw kopje thee geniet, je ook meteen bijdraagt aan een betere wereld. Heerlijke, eerlijke thee dus.

Gratis theeglas bij een doos Lentethee

Thee kan nog zo lekker zijn, als je het moet drinken uit een plastic bekertje is het toch net even minder. Thee drink je immers het beste uit een fijn, groot theeglas. Bij Fortune verkopen we die glazen. Een doos thee bevat 4 verpakkingen met in totaal 80 theezakjes à 1,5 gram, elk goed voor een kop thee.

Bestel de Lentethee bij jouw koffieleverancier

De Lentethee bestel je via de webshop, of gewoon zoals je gewend bent bij jouw koffieleverancier. Kun jij niet wachten op de lente? Bestel dan snel deze thee en wij bezorgen de lente gewoon bij jou op de zaak!

Labels: