Nieuw: design koffieautomaten, energiezuinig en klaar voor de toekomst!

Leestijd: 4,5 minuten

Wie van gadgets en kwaliteit houdt, die zit goed bij Fortune Coffee. Want daar vind je nu twee nieuwe koffieautomaten die niet alleen een strak design hebben, maar ook boordevol slimme, duurzame en handige snufjes zitten. Wij stellen ze graag aan jullie voor, de nieuwste koffieautomaten in ons assortiment: de Passio Solo en de Passio Maestro!

Nieuwe Passio koffieautomaten

De Passio is een type koffieautomaat die wij alweer een paar jaar in verschillende varianten aanbieden. Deze koffieautomaten staan bekend om het gemak, de kwaliteit en natuurlijk ook om de mogelijkheid om de zijplaten aan te passen naar de eigen huisstijl. Toch werd het weer tijd voor een update. Een flinke zeg maar. In de nieuwe Passio’s zijn de elektronica en besturing ervan vernieuwd en is de voorzijde van de automaat voorzien van een eigentijds design.

Energiezuiniger en ECO-mode

Zoals je mag verwachten van een ontwerp van nu is er ook goed gekeken naar het energieverbruik. Door de boiler nog beter te isoleren zijn deze automaten nog energiezuiniger, A+. En allebei hebben ze een ECO-mode waarbij ze automatisch in stand-by gaan. Dit kan via een sensor die reageert op het licht maar het kan ook via een timer ingesteld worden. De temperatuur in de koffieautomaat wordt dan lager waardoor het minder energie verbruikt. Wordt de automaat weer aangeraakt, dan start deze weer vanzelf op.

Passio Solo: eenvoudige bediening met draaiknop

Het verschil tussen beide koffieautomaten zit vooral in de bediening en de mogelijkheden die daarbij horen. Zo werkt de Passio Solo met een handige draaiknop waarmee je heel eenvoudig een van de zeven warme dranken selecteert. Ledverlichting geeft vervolgens aan welk drankje je geselecteerd hebt en waar de beker geplaatst moet worden. Een ring van ledverlichting in de bedieningsknop geeft ook aan wat de status van de koffieautomaat is. Bij groen is die gereed voor een nieuwe uitgifte, is het oranje dan is de automaat bezig en bij rood is er een storing. Een klein display aan de binnenzijde van de deur vertelt dan wat er precies aan de hand is.

Passio Maestro: maximale keuze in koffie en warme dranken

De Passio Maestro heeft meer opties dan de Solo. Zo biedt de Maestro maar liefst negen koffiesoorten aan plus heet water, cacao en chocolademelk. Ook is de smaak bij deze koffieautomaat per kopje aan te passen. Handig als jij bijvoorbeeld liever sterke koffie drinkt en jouw collega de voorkeur geeft aan een slap bakkie! En gebruik je verschillende soorten servies? Dan is dat geen probleem voor deze koffieautomaat, die zorgt er gewoon voor dat je kopje niet overstroomt maar ook je mok echt vol is. Het frontpaneel van deze koffieautomaat is net even anders. De voorzijde is van glas, het uitgiftedeel geheel van rvs en het bedieningspaneel is een groot fullcolour touchscreen met meerdere opties qua stijl. Zo heb je voor de afbeeldingen van de verschillende koffiesoorten de keuze uit een strakke look, een retro- en een krijtbordlook.

Zijpanelen met jullie logo...

Natuurlijk kunnen ook de koffieautomaten Solo en Maestro met op maat gemaakte zijpanelen worden geleverd zodat je er jullie logo of een inspirerende quote op kan laten plaatsen. En wil je de koffieautomaat helemaal in huisstijl laten afwerken? Dan kun je bij de Passio Maestro zelfs voor de ledverlichting een kleur naar keuze selecteren!

… of in een kleur naar keuze

Naast de mogelijkheid om de koffieautomaat te personaliseren, zijn ze natuurlijk ook allebei in een zestal eigentijdse diepe tinten uitvoerbaar. Ook zijn er nog fellere kleuren van het afgelopen jaar beschikbaar, mocht je die net even mooier vinden. Maar daarvoor geldt wel op = op!

Wil jij ook zo’n innovatieve koffieautomaat op de zaak?

Is het tijd voor een nieuwe koffieautomaat op de zaak? Of wil je graag het nieuwste van het nieuwste in de showroom plaatsen? Vraag dan eens aan de koffieleverancier bij jou in de buurt om een demonstratie van deze nieuwe, energiezuinige koffieautomaten. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

Meer lezen over onze Passio's?

De Passio koffieautomaat; altijd actueel