Nieuw: kleine bonenautomaat voor op de zaak: de Vivo koffieautomaat

Leestijd: 3 minuten

Eigenlijk gaat er niets boven een lekker kopje bonenkoffie. De geur van versgemalen bonen en die mooie cremalaag doen het altijd goed. Maar niet op elk kantoor en in elke koffiecorner is ruimte voor een koffiebonenautomaat. Of het budget voorziet er niet in. Daarom is er nu een nieuwe bonenautomaat in ons assortiment: de Vivo koffieautomaat. Compact, voordelig en met verschillende opties.

Klein van formaat, groot in opties

De Vivo is een compacte koffieautomaat voor bonenkoffie. Maar ondanks de beperkte afmetingen biedt het wel veel opties; 6 verschillende dranken en de mogelijkheid om je koffie net zo sterk, of slap, te maken als jij wil.

Verse melk voor toppings op de koffie

Deze bonenautomaat heeft een container, voor de koffiebonen. Cacao of een topping kan dus niet als vanzelf uit de automaat gehaald worden. Toch kun je wel een heerlijke latte macchiato of cappuccino maken. De Vivo heeft namelijk een ‘melkslang’. Die slang doe je in een pak melk zodat de melk naar de automaat gaat waar het wordt opgeschuimd en als topping aan jouw koffie wordt toegevoegd.

Melkkoeling bij de koffieautomaat

Verse melk is heel lekker als topping bij jouw bonenkoffie, maar dan moet die melk wel koud blijven. Daarom hebben we ook de Vivo melkkoeling. Een mooi compacte mini-koelkast speciaal voor het melkpak. In de houder past een melkpak en de melkslang. Zo kan de bonenautomaat altijd direct koude melk tappen. De melkkoeling kan op de gewenste temperatuur ingesteld worden. De melk blijft zo langer goed en je hoeft het pas te vervangen als het leeg is. Deze melkkoeling is een uitbreiding voor de Vivo koffieautomaat.

Watertoevoer; vast of met reservoir

De Vivo bonenautomaat heeft standaard een 2 liter-waterreservoir. Ook kan de automaat direct aangesloten worden op een vaste wateraansluiting zodat je altijd direct fris water hebt. Heb je geen vaste wateraansluiting op de plek waar de automaat moet komen te staan en vind je 2 liter wat weinig? Kies dan de Vivo met 8 liter watertank. Precies dezelfde compacte koffieautomaat maar met een veel groter reservoir. De automaat blijft even hoog en diep maar is door die grotere watertank wel 11 cm breder.

Waterfilter voor langer, lekkerder koffie

Wat we altijd adviseren, is het gebruik van een waterfilter. Deze kan in de koffieautomaat geplaatst worden zodat water van de juiste hardheid gebruikt wordt. En dat is geen overbodige luxe. Te hard water is niet goed voor de smaak van de koffie en kan storingen aan de automaat veroorzaken. Gefilterd water zorgt voor betere koffie, een lager energieverbruik en verlengt de levensduur van je automaat. Een bijpassend waterfilter is vanzelfsprekend ook bij de Vivo bij te bestellen.

Meer weten over deze compacte bonenautomaat?

Is zo’n compacte bonenautomaat ook iets voor jouw bedrijf? Vraag dan eens aan de koffieleverancier bij jou in de buurt om je deze koffieautomaat te tonen. Hij kan je er ook veel meer over vertellen en laat je graag een goed kopje bonenkoffie proeven.