Nieuwe koffieautomaten, nieuwe onderhoudsvideo’s

Leestijd: 3,5 minuten

Bij Fortune Coffee zitten we niet stil. Zo hebben we recent nieuwe koffieautomaten voor onze klanten ontwikkeld. Maar om daar jarenlang plezier van te hebben, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Dat luistert nauw, maar het dagelijkse en wekelijkse onderhoud is wel iets dat je zelf kunt doen. Zeker als je weet hoe het moet. Daarom hebben we weer nieuwe onderhoudsvideo’s gemaakt. Dan kun je de kunst van goed onderhoud gewoon afkijken.

Onderhoudsvideo’s voor koffieautomaten op YouTube

We hadden al voor elke koffieautomaat in ons assortiment twee onderhoudsvideo’s gemaakt; een voor het dagelijkse onderhoud en een voor dat wat wekelijks gedaan moet worden. Deze video’s staan op YouTube en zijn ook via de onderhoudspagina op onze site te vinden.

Zo gaat het dagelijkse en wekelijkse onderhoud voor de Passio Solo en Passio Maestro

Nu we weer twee hele mooie en nieuwe koffieautomaten erbij hebben, is het dus ook tijd voor twee nieuwe video’s. Of vier eigenlijk; per automaat een voor het dagelijkse en een voor het wekelijkse onderhoud. En die hebben we ook gemaakt. Wil je de handige onderhoudstips zien die bij deze nieuwe automaten horen? Klik dan op de volgende linkjes:

• Passio Solo – Dagelijks onderhoud 
• Passio Solo – Wekelijks onderhoud
• Passio Maestro – Dagelijks onderhoud
• Passio Maestro – Wekelijks onderhoud

Zie achterzijde koffieautomaat

Wist je trouwens dat de onderhoudstips voor de koffieautomaat bij jou op de zaak ook op de achterkant van de machine staan? Stap voor stap wordt daar uitgelegd wat je moet doen. Zo kun je terwijl je bezig bent, steeds even checken of het goed gaat.

Of vraag het jouw koffieleverancier

Natuurlijk kun je ook altijd jouw koffieleverancier inschakelen. Degene die de automaat bij jullie heeft geïnstalleerd, weet precies wat er gedaan moet worden om de koffieautomaat lang en goed te laten werken. Voel je je niet helemaal zeker of je het wel goed doet? Vraag het gerust even. Sowieso zal hij alles uitleggen en voordoen bij de installatie, maar als je zoveel informatie tegelijk krijgt is het niet zo vreemd als je iets vergeet. In dat geval mag je hem altijd bellen of appen; hij is in de buurt en helpt je zo weer verder.

Geen gedoe, echt

Lijkt dat onderhoud je maar veel gedoe? Weet dan dat we van onze klanten eigenlijk altijd horen dat het in de praktijk best meevalt. Je moet er even handigheid in krijgen en het een paar keer gedaan hebben. Maar dan zul je merken dat het een fluitje van een cent is. Het echt grote onderhoud neemt jouw koffieleverancier immers voor zijn rekening. En dankzij het onderhoud dat jij elke dag doet, kun je steeds weer op de automaat vertrouwen.

Tijd voor een nieuwe koffieautomaat?

Is het ondanks al het onderhoud bij jullie op de zaak toch echt tijd voor een nieuwe koffieautomaat? Dan raden we je echt aan even onze allernieuwste aanwinsten te bekijken; de Passio’s Solo en Maestro. Design koffieautomaten die energiezuinig zijn, vol handige snufjes zitten en klaar zijn voor toekomstige ontwikkelingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over het onderhoud van de koffieautomaat bij jullie op kantoor? Of ben je benieuwd naar die nieuwe Passio koffieautomaten? De koffieleverancier is ook bij jou dichtbij en beantwoordt graag al jouw vragen. Of je checkt dus onze site of YouTube-kanaal, net wat jij het makkelijkste vindt!

Meer lezen over de Passio Solo en de Passio Maestro?
Nieuw: design koffieautomaten, energiezuinig en klaar voor de toekomst!

Meer lezen over het onderhoud?
De beste koffie met het beste water, gefilterd water dus