Franchisebeurs 'Onderneem 't!' 2018

Wil je graag ondernemen binnen onze franchiseformule? Bezoek dan onze stand op de franchisebeurs ‘Onderneem ‘t!’ op 19 en 20 april in Nijkerk! Fortune Coffee maakt graag kennis met jou om je alles te vertellen over het ondernemerschap bij onze franchiseorganisatie.

Eerst koffie

Bij Fortune Coffee zijn we op zoek naar nieuw ondernemerstalent voor een aantal vrije regio’s in Nederland, zoals Zeeland, Amsterdam, Hoofddorp, de Bollenstreek, Rotterdam, Venlo en Leeuwarden. We gaan graag in gesprek met toekomstige ondernemers uit deze regio’s. Natuurlijk onder het genot van een goede kop koffie, want koffie verbindt!

In gesprek met andere Fortune ondernemers

Heb jij nog geen idee of onze franchiseformule bij jou past? Of ben je benieuwd hoe een dag uit het leven van een Fortune ondernemer eruit ziet? Onze ondernemers en adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je ook je ondernemerskennis bijspijkeren door een seminar bij te wonen. Kortom; alles om je ondernemersdroom in een stroomversnelling te zetten!*

Nieuwsgierig geworden?

Wil je ook aanwezig zijn op de franchisebeurs? ‘Onderneem ‘t!’ 2018 vindt plaats op 19 en 20 april van 10.00 tot 17.00 in De Loods in Nijkerk. Toegangskaarten voor de beurs zijn gratis aan te vragen via de website: https://ikwordondernemer.nl.

 

*Het definitieve programma is nog niet bekend. Houd hiervoor de website van ‘Onderneem ‘t!’ in de gaten.