Bezoek de Franchisebeurs en drink koffie bij de Fortune Coffee stand

Leestijd: 1.5 minuten

Ieder jaar vindt de franchisebeurs Onderneem’t! plaats. Dit jaar is dat op donderdag 4 en vrijdag 5 april 2019. Wil jij voor jezelf beginnen, bij een bestaande formule? Dan is de Franchisebeurs dé plek om je te laten inspireren, informatie op te doen en in gesprek te gaan met verschillende franchiseformules. Ook wij zijn dit jaar aanwezig. Kom je ook?

Eerst Koffie

Binnen onze formule zijn wij op zoek naar nieuw ondernemerstalent voor Vrije regio’s om in te ondernemen in Nederland. Tijdens de beurs gaan we graag in gesprek met toekomstige ondernemers van deze vrije regio’s. Dat doen we uiteraard onder het genot van een goede kop koffie, want koffie verbindt!

In gesprek met andere Fortune ondernemers

Benieuwd of onze franchiseformule bij jou past? Nieuwsgierig hoe zo’n dag van een Fortune ondernemer er precies uit ziet? Tijdens de beurs staan onze ondernemers en adviseurs voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Want persoonlijk contact met mensen die hier dagelijks mee te maken hebben, werkt tenslotte het beste. Verder spijker je je ondernemers kennis bij door seminars bij te wonen en naar sprekers van de grootste Nederlandse formules te luisteren. Kortom; de Franchisebeurs Onderneem ‘t! is dé plek waar je moet zijn om je ondernemersdroom in een stroomversnelling te zetten!

Ben jij er ook bij?

Ben jij net zo enthousiast als wij? Bezoek de beurs dan op 4 of april aanstaande, van 10.00 tot 16.00, in Nijkerk. De entree is gratis, maar meld je wel even aan. Via de website van de Franchisebeurs vind je het aanmeldformulier en alle actuele informatie.

Labels: