Herfstactie: gratis doos Cup-a-Soup en handige display

Leestijd: 4 minuten

 

Als er een moment in het jaar is dat iedereen een Cup-a-Soup kan gebruiken, dan is het wel in de herfst. Op gure herfstdagen is niets zo fijn om even weer op te warmen met een pittig, warm soepje. En dat kan nu extra voordelig met de herfstactie bij Fortune Coffee! Want koop je 3 dozen Cup-a-Soup, dan krijg je van ons een doos Cup-a-Soup Champignon Crème en een handige bijpassende display cadeau!

Een warm 4-uurtje

Of je nu op de fiets, met het ov of met de auto naar het werk gaat, een warme kop soep is altijd lekker in de middag. Het bekende 4-uurtje zeg maar! En zeker als het hard waait, regent of gewoon heel fris is buiten, is het goed om je binnen even op te kunnen warmen. Ook als je een dagje thuiswerkt. Want zo’n warme kop soep geeft je overal de energie voor die laatste uurtjes op de werkdag.

Met heet water uit de koffieautomaat

Cup-a-Soup maak je op het werk makkelijk met heet water uit de automaat. Elke koffieautomaat heeft de functie voor heet water. Om daar zelf thee van te zetten, maar het is ook perfect om je kopje soep mee te maken. Even je beker vullen, zakje naar keuze erdoorheen roeren, handen om de beker om je op te warmen tot het op een drink- of eetbare temperatuur is. En dan kun je lekker even bijkomen met zo’n warm soepje.

Pittige, kruidige en ook vegetarische soepen

Met Cup-a-Soup op het werk heb je voor iedereen wel een fijne soep. Er zijn namelijk heel veel verschillende smaken. Van lekker pittig tot aangenaam gekruid. En voor degene die vegetarisch eten, zijn er natuurlijk ook de vegetarische soepen. Of je even een warm tussendoortje wilt of juist een goede energyboost kan gebruiken, het is er allemaal.

Herfstfavorieten

Het assortiment van Cup-a-Soup is namelijk heel divers. Natuurlijk zit er een kippensoep en tomatensoep bij. Maar weet je dat ze ook heel andere smaken hebben? Echte herfstfavorieten zoals de mild-pittige Indiase kerriesoep, de Hongaarse goulashsoep en de Franse uiensoep. En natuurlijk dé soep voor in de herfst, een romig-zachte pompoensoep… Krijg je al trek?

3 dozen Cup-a-Soup? 1 doos Champignon Crème erbij!

Met zoveel smaken is het misschien lastig kiezen. Daarom helpen we je daarbij, met deze herfstactie. Want als je nu 3 dozen Cup-a-Soup bestelt, krijg je de 4e doos er gratis bij. Dat is een Champignon Crème, die hoef je dus al niet meer te kiezen! Deze champignonsoep is vegetarisch en in de doos zitten 21 zakjes.

En handige display gratis

Bij je bestelling van 3 dozen Cup-a-Soup krijg je tijdens deze actie ook een handig display gratis. Deze Cup-a-Soup display biedt ruimte aan 3 dispenserdozen van Cup-a-Soup. Geen gedoe dus met losse zakjes soep bij de koffieautomaat maar gewoon netjes en handig naast elkaar in de koffiecorner. Elke dispenserdoos van Cup-a-Soup past op deze display en zodra de doos leeg is, vervang je het heel gemakkelijk door de volgende.

Actievoorwaarden

Alle Cup-a-Soup smaken vind je hier op de site. Deze herfstactie loopt tot en met 30 december 2022, geldt voor de verpakkingen met 21 of 26 zakjes à 175 ml en zolang de voorraad strekt. Meer over de actie en de actievoorwaarden lees je hier op onze actiepagina.

Lekker warm op he twerk, met Cup-a-Soup!

Wil je gebruik maken van deze Cup-a-Soup-actie? Bestel het dan online of via de koffieleverancier bij jou in de buurt. Dan zitten jullie binnenkort op het werk er lekker warm bij met een smakelijke voorraad Cup-a-Soup.

Labels: