De koffieautomaat in een anderhalvemetersamenleving

Leestijd: 3,5 minuut

Inmiddels zijn we allemaal op zoek naar het nieuwe normaal in de anderhalvemetersamenleving. Ook werkomgevingen worden ‘COVID-19-proof’ gemaakt. Bij Fortune Coffee krijgen we hier ook de nodige vragen over, want natuurlijk wil iedereen blijven genieten van een heerlijk kopje koffie op het werk. Hieronder een aantal tips!

Extra hygiëne

Wanneer je een kopje koffie gaat halen, is het belangrijk dat je dit hygiënisch kunt doen. Zorg o.a. dat tussendeuren zoveel mogelijk open staan, zodat je zo weinig mogelijk hoeft aan te raken. De deurklinken die vaak worden aangeraakt, kunnen het beste meerdere keren per dag worden gereinigd. Nog altijd blijft het raadzaam om vaak je handen te wassen of te desinfecteren met handgel.

Koffie pakken

Het is van groot belang dat iedereen op de werkvloer afstand houdt van elkaar. Rondom het koffieapparaat is dit vaak lastig. Meestal is dit toch een plek waar je elkaar treft en even bijkletst. Het is van groot belang dat we toch de nodige afstand van elkaar blijven houden. Het bedienen van een koffieautomaat is op een verantwoorde manier mogelijk d.m.v. onze KeyBoko. Wanneer iedereen in het bedrijf een eigen KeyBoko heeft, hoeft niemand de koffieautomaat meer aan te raken. En niet alleen de koffie kun je hiermee zetten, maar je kunt 'm ook gebruiken voor bijvoorbeeld je telefoon, tablet of de magnetron. Ideaal!

Koffie producten

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat hygiëne in deze tijd belangrijker is dan ooit. Op elk vlak kunnen we beter het zekere voor het onzekere nemen. Dit geldt ook voor je vertrouwde koffiekopje. Probeer niet uit elkaars kopje te drinken, zelfs niet als deze in de vaatwasser is geweest. De vaatwasser is hierin geen waterdichte garantie op volledige hygiëne. Wij willen dan ook adviseren om wegwerpartikelen te gebruiken. Denk aan onze kartonnen bekers en houten roerstaafjes. Na gebruik gooi je het weg en je hebt er geen omkijken meer naar. Zonde? Neehoor, onze producten zijn niet alleen praktisch, maar ook hartstikke duurzaam! Ook de melk- en suikerstaafjes zijn een mooi alternatief voor wie nog een grote pot suiker heeft staan of wie nog een pak koffiemelk uit de koelkast pakt.

Geheugensteuntje

Hoewel je denkt dat iedereen de huidige situatie niet vergeet, merk je toch dat oude gewoontes er al vrij snel weer insluipen. Probeer elkaar eraan te helpen herinneren d.m.v. posters. Download onze poster als geheugensteuntje en verspreid deze rondom de koffieautomaat.

Thuiswerkers

Veel mensen zullen nog steeds, waar mogelijk, hun werk uitvoeren vanuit huis. Om drukte te voorkomen op de weg, in het openbaar vervoer of op de werkplekken worden veel schema’s gemaakt. Zo kun je de afstand onderling goed bewaren en wordt er afgewisseld in het thuiswerken. Nu begrijpen wij dat je ook thuis de lekkerste koffie wilt blijven drinken. Met ons thuiswerk-pakket is dit mogelijk! Je hebt je koffie binnen handbereik, zelfs zonder watertoevoer. Je kunt dit pakket nu tijdelijk bestellen voor maar €150,-!

Hierin zit:
- Een Modesto capsuleautomaat
- 100 stuks Cremoso capsules; 100% Arabica
- 96 stuks Corposo capsules; blend van Arabica en Robusta
- Een flesje handgel, 50 ml
- Koffieweetjes-boekje

Alleen samen komen we verder

Deze lastige tijd zal nog even aanhouden. We zullen moeten gaan wennen aan de anderhalvemetersamenleving. Maar als we er samen de schouders onder zetten, staan we sterk! En vergeet niet, blijf vooral genieten van koffie! Want hoewel niemand koffiedik kan kijken, één ding is zeker; koffie verbindt! Ook op afstand!

Labels: