Kopje koffie? De Koffiebeker brengt het rond!

Leestijd: 3 minuten

Er zijn nog steeds bedrijven waar geen lekkere koffie is. En dat zou niet zo moeten zijn vinden wij! Daarom brengen wij lekkere koffie rond, door heel het land. Met de Koffiebeker. Gewoon naar bedrijven en evenementen. Want iedereen wil toch lekkere koffie drinken?

Mobiele koffieautomaat

De Koffiebeker valt nogal op; een grote, mobiele koffieautomaat in de vorm van, natuurlijk, een koffiebeker. In die Koffiebeker staan 3 koffieautomaten, 2 voor vriesdroogkoffie en 1 voor de bonenkoffie. Deze Koffiebeker wordt achter een bus of auto gekoppeld en toert zo het hele land door. Net waar onze ondernemers jou van koffie willen voorzien.

Koffie op het bedrijventerrein

Een van die ondernemers die regelmatig met de Koffiebeker op stap gaat is Henk Meetsma uit de regio Zaanstreek – Waterland. ’s Ochtends vroeg neemt hij de Koffiebeker mee en bezoekt dan een ochtend lang een bedrijventerrein in de buurt. Daar biedt hij ondernemers een kopje koffie aan. Gewoon om te proeven en voor een goed gesprek.

“Heb jij wel lekkere koffie?”

“Iedereen wil wel even tijd maken om een kopje koffie te drinken. En dat bied ik ook aan. Soms vragen ze me ‘Heb jij wel lekkere koffie bij je?’ waarop ik natuurlijk vraag of zij dan geen lekkere koffie hebben! Ik vertel ze wat over de koffie, laat ze de verschillen proeven en informeer ze, als ze dat willen weten, over de koffiemelanges en hoe ze daarmee qua sterkte bijvoorbeeld kunnen variëren. Maar vooral laat ik ze gewoon even bij de Koffiebeker een lekker kopje koffie drinken. Dat wordt echt altijd gewaardeerd!”

In heel het land

Ook op andere plekken in het land duikt de Koffiebeker regelmatig op. Zo is het al een paar jaar vaste prik dat de Koffiebeker bij de Nieuwjaarsduik in Huizen staat. Maar ook bij de Opwekking in 2018, een groot christelijk evenement tijdens Pinksteren, voorzag de Koffiebeker de aanwezigen van een smakelijke kop koffie. En natuurlijk is de Koffiebeker een trouwe aanwezige tijdens de Nationale Koffiedag.

En bij klanten

Hebben klanten een bijzonder moment, dan kan de Koffiebeker ook ingezet worden. Dit is al gebeurd bij verschillende jubilea van klanten, bij de opening van een nieuw hockeysportcomplex, open dagen van klanten en natuurlijk bij allerlei sportieve en regionale evenementen. Zo was de Koffiebeker ook te zien bij de Klaverbladloop in 2018 en de Rotary Midnight Walk.

Kom gerust zelf koffie proeven bij de Koffiebeker!

Zie je de Koffiebeker eens ergens staan? Schroom dan niet en ga ernaartoe om eens zelf zo’n kop koffie te proeven! Daar is het voor bedoeld en de ondernemer die er op dat moment bij staat, zet graag een kopje voor je. Natuurlijk heb je de keus uit verschillende koffiesoorten dus of je nu van een espresso, cappuccino of een gewone zwarte koffie houdt, wij hebben het voor je bij de Koffiebeker! En wil jij, als klant van Fortune Coffee, de Koffiebeker eens inzetten voor een evenement van jouw bedrijf? Bespreek dat dan met jouw koffieleverancier. Als de Koffiebeker beschikbaar is, zal hij het graag voor je regelen.