Commercieel Medewerker Klantcontact

Word Commercieel medewerker klantcontact bij Fortune Coffee (32 - 40 uur per week)

Als commercieel medewerker klantcontact ben je onderdeel van het team dat zowel (aankomende) klanten als onze franchiseondernemers helpt op het gebied van oplossingen voor koffievoorzieningen. Gezamenlijk is het team verantwoordelijk voor een diversiteit aan werkzaamheden.

Je benadert partijen, die een oplossing zoeken voor hun koffievoorziening, overwegend via warme en lauwe leads, geeft hen het vertrouwen in een passende oplossing en enthousiasmeert hen om met onze franchiseondernemers in (advies- en verkoop-)gesprek te gaan. Je weet aankoopintenties te verzilveren tot afspraken met onze franchiseondernemers, met wie je dan ook in nauw contact staat. Ook ben jij regelmatig het eerste aanspreekpunt voor hulpvragen van klanten en help je hen om de juiste weg te vinden voor hun serviceverzoeken.

Binnen het team wordt gestuurd op gedrevenheid, gesprekskwaliteit en samenwerking omdat wij geloven dat een combinatie hiervan automatisch tot mooie resultaten zal leiden. Doelstellingen worden niet individueel, maar in teamverband gehaald.

Waarom deze functie iets voor jou is!

  • Je krijgt een kick van het maken van verkoopafspraken en begrijpt wat onze klanten en franchiseondernemers bezighoudt;
  • Al jouw klantcontacten via call of mail worden met een goed gevoel afgesloten door jouw prettige telefoonstem, positieve instelling en enthousiasme.
  • Je kan als geen ander vertrouwen winnen en anderen overtuigen;
  • Je hebt voldoende ‘vlieguren’ gemaakt op het gebied van commercieel outbound bellen, bij voorkeur B2B;
  • Je hebt ruime ervaring met Word, Excel, Outlook en CRM-systemen;
  • Je bent woonachtig in de regio Zoetermeer.

Met wie werk je samen?
Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een organisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot eigen geproduceerde automaten. Wij bezorgen onze koffiesoorten en bijbehorende artikelen persoonlijk bij onze klanten. Voor de klant een moment om naar uit te kijken. Tijdens het route rijden, onderhouden we het contact met de klant, vullen we de koffie en verwante artikelen aan en zorgen we dat de koffieautomaat als een trein draait. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Ieder verantwoordelijk voor zijn eigen regio. De ondernemers en hun medewerkers kennen de lokale markt op hun duimpje. Op de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen heel hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen, marketing, inkopen en administratie.

Wat krijg je?

Kansen
Fortune is een snelgroeiende formule. Dit geeft jou de mogelijkheid om je snel en makkelijk (door) te ontwikkelen.

Een goed gezelschap
Je werkt samen met een enthousiast en professioneel team op de Centrale Organisatie. Heb je iets nodig om jouw werk nóg succesvoller te kunnen doen? Jouw collega’s staan klaar om te helpen!

Naast lekkere koffie ook een goede boterham
Werken bij Fortune heeft zoveel voordelen. Naast een goed salaris en elke dag lekkere koffie en vers fruit, worden er jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes georganiseerd, ontvang je 24 vakantiedagen, eindejaarsbonus (afhankelijk van de bedrijfsresultaten), personeelskorting op producten, een gezellige vrijdagmiddagborrel en zijn er regelingen voor woon- en werkverkeer, studiekosten en meer!

Je bent enthousiast. En nu?
Jij bent nieuwsgierig naar ons. Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn! Wij willen meer over je weten. Stuur daarom je cv en motivatie naar:

Fortune Coffee
T.a.v. de heer T. van der Tang
Postbus 6041
2702 AA Zoetermeer
E-mail: vacature@fortune.nl

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Ingrid Wijnen. Zij helpt jou graag verder.
Ingrid: (079) 343 88 32 | vacature@fortune.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.