Meer weten?

Meer weten?

We begrijpen heel goed als jij nog vragen hebt. Want wie zitten er nu achter deze organisatie of hoe ziet een werkdag er nu in de praktijk uit? Deze vragen kunnen beantwoordt worden tijdens een afspraak met een persoonlijk gesprek of als je een dag meeloopt. 

Een persoonlijk gesprek of een dag meelopen?

Een fijn gesprek waar we meer over jou te weten komen, maar natuurlijk ook andersom. Een mooiere manier om verwachtingen met elkaar te delen is er niet. Ben je benieuwd welk gezicht er achter deze verhalen zit? Wij zijn in ieder geval wel benieuwd naar wie jij bent, dus tijd om elkaar te ontmoeten! Onder het genot van een kop koffie, want daar begint alles mee.

En we kunnen heel mooi vertellen hoe een dag eruit ziet van een ondernemer, maar het zelf ervaren geeft je natuurlijk het meest duidelijke beeld! Van tevoren weet je wel met wie je meeloopt, maar niet wat er die dag op de planning staat.

Direct aanmelden

Wil je direct je interesse uiten? Dan kan je ook direct ons aanmeldingsformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een persoonlijk gesprek.

Laat je gegevens achter!

Je kan hieronder jouw gegevens achterlaten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.