Fortune op jouw evenement!

Onze koffiebeker, koffietrailer of springkussens op jouw evenement!

Altijd en overal lekkere koffie? Niet alleen op de werkplek maar ook op jouw evenement, open dag of beurs? Dat kan met de koffiebeker en koffietrailer van Fortune Coffee. Een opvallende, leuke en verrijdbare ontmoetingsplek met het meest belangrijke ingrediënt voor een goed gesprek: smaakvolle, verse koffie. En om het helemaal compleet te maken kunnen de kinderen zich vermaken op één van de Fortune Coffee springkussens.

De koffiebeker, lekker opvallend

De koffiebeker is een opvallend grote kar in de vorm van een koffiebeker met daarin een drietal koffieautomaten voor verse bonenkoffie, snelle vriesdroog- en authentieke filterkoffie. Ook zijn er natuurlijk voldoende bekertjes, roerstaafjes, melk, suiker, theezakjes en alle andere gewenste ingrediënten aanwezig zodat je jouw gasten en bezoekers smakelijke koffie kunt aanbieden, waar je ook bent.

De retro koffietrailer, een echte blikvanger

In deze super hippe retro trailer worden 5 verschillende koffieautomaten, waaronder een bonenautomaat en een vriesdroogkoffieautomaat, elk willekeurig terrein opgereden. Of je dus snel heel veel kopjes koffie wilt kunnen uitschenken of juist de tijd wilt nemen om zo’n smakelijke kop bonenkoffie met de bekende crème laag te zetten, het kan met de koffietrailer. Je ontmoetingsplek wordt hierdoor een absolute blikvanger!

Koffie trailer

Onze springkussens, leuk voor de kids!

Voor minder zakelijke evenementen, zoals een braderie, sportevenement of een open dag van een scholengemeenschap, hebben we ook Fortune Coffee-springkussens. Ook de springkussens zijn gratis beschikbaar voor al onze klanten. Mits… je er een kleine tegenprestatie tegenover zet. Wij vragen jou om 3 leuke leads aan jouw koffieleverancier te geven waar wij eens op de koffie mogen, of een donatie voor ons koffieproject in Oeganda.

springkussen

Reserveer de koffiekar, koffietrailer of een springkussen nu voor jouw event!

Koffie creëert dat moment waarop je elkaar leert kennen. Waar dat ook is. Ben je klant of overweeg je klant te worden? Dan helpen wij je aan die momenten met onze koffiebeker, koffietrailer en springkussen, zodat jij nieuwe contacten opdoet voor interessante samenwerkingen en nieuwe kansen op groei. Wil je daar meer over weten? Of een vrijblijvende aanvraag doen voor de koffiebeker, koffietrailer en/of een springkussen? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja ik wil Fortune Coffee op mijn evenement!