Fortune op jouw evenement!

Onze koffiekar op jouw evenement!

Altijd en overal lekkere koffie? Niet alleen op de werkplek maar ook op jouw evenement, open dag of beurs? Dat kan met de koffiekar van Fortune Coffee. Een opvallende, leuke en verrijdbare ontmoetingsplek met het meest belangrijke ingrediënt voor een goed gesprek: smaakvolle, verse koffie.

Nieuwe ontmoetingen met koffie, overal
Als koffieleverancier zijn wij er om ondernemers en organisaties verder te helpen door ze te verbinden met anderen. Een gesprek en een moment waarop je elkaar beter leert kennen is de basis voor een samenwerking en relatie. Dat gesprek en dat moment creëren wij met koffie. En met de koffiekar kan dat dus overal waar jij nieuwe mensen wilt ontmoeten.

Opvallend grote koffiebeker
De koffiekar is een opvallend grote koffiebeker met daarin een drietal koffieautomaten voor verse bonenkoffie, snelle vriesdroog- en authentieke filterkoffie. Ook zijn er natuurlijk voldoende bekertjes, roerstaafjes, melk, suiker, theezakjes en alle andere gewenste ingrediënten aanwezig zodat je jouw gasten en bezoekers smakelijke koffie kunt aanbieden, waar je ook bent.

Voor al onze relaties
De koffiekar is beschikbaar voor al onze relaties. Organiseer jij dus binnenkort een beurs, netwerkevent of een ander evenement waar je met een echte eyecatcher mensen wilt aantrekken en uitnodigen voor een gesprek bij een goede kop koffie? Dan helpen wij je graag.

Gratis, waar en wanneer jij wilt
Vraag via de Fortune-adviseur uit jouw regio of de koffiekar op de dag van jouw keuze beschikbaar is, en we regelen het helemaal voor je. Gratis en voor niets. Op de afgesproken dag staan wij met de koffiekar voorzien van alle ingrediënten, disposables en natuurlijk heel veel koffie, voor jou klaar. En de adviseur schenkt voor jou de koffie.

Springkussen

Of heb je liever het Fortune Coffee-springkussen?

Behalve de koffiekar hebben we ook een Fortune Coffee-springkussen. Voor als je op een braderie staat, een open dag bij een scholengemeenschap of een evenement op de plaatselijke sportvereniging. 

Probeer het springkussen zelf uit! Want het springkussen is namelijk gratis beschikbaar voor al onze klanten. Mits… je er een kleine tegenprestatie tegenover zet. Wil jij het springkussen gratis plaatsen bij jou voor de deur of op een evenement waar je acte de présence zal geven, dan vragen wij jou om 3 leuke leads aan jouw koffieleverancier te geven waar wij eens op de koffie mogen.

Voor 3 zakelijke adressen

Of het nu jouw buurman op het bedrijventerrein is, de kapper waar je elke maand in de stoel zit of de directeur van de school van jouw kinderen, het maakt ons niet uit. Als het 3 zakelijke adressen zijn die nog geen Fortune-koffie drinken maar die wel door ons benaderd willen worden, dan springen wij een gat in de lucht. En mag jij van ons ook lekker een dagje springen op het Fortune springkussen.

of een donatie voor Oeganda

Wil je wel dat springkussen maar drinkt iedereen uit jouw omgeving al onze koffie? Dan vragen we je € 100,00 te doneren voor ons project in Oeganda. Daar worden wij, en zij, namelijk net zo blij van en dan gunnen we jou dat springkussen net zo lief.

Reserveer de koffiekar of het springkussen nu voor jouw event!

Koffie creëert dat moment waarop je elkaar leert kennen. Waar dat ook is. Wij helpen je aan die momenten met onze koffiekar zodat jij nieuwe contacten opdoet voor interessante samenwerkingen en nieuwe kansen op groei. Wil je daar meer over weten? Of de koffiekar en/of het springkussen reserveren? Neem dan contact op met de Fortune-adviseur uit jouw regio.