Inruilactie

Als de koffieautomaat op je werk aan vervanging toe is, kun je 'm beter bij ons inruilen. Wij zorgen er namelijk voor dat de oude koffieautomaat gerecycled wordt. Bijna alle onderdelen worden verwerkt tot nieuwe producten. Op deze manier is dit niet het einde van jouw koffieautomaat, maar een nieuw begin. Zo draag jij je steentje bij aan het milieu en steun je de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij recyclen de ingeruilde koffieautomaten namelijk voor ons. En als je dit tijdens onze actieperiode doet ontvang je ook nog eens een inruilkorting tot wel € 300,-. 

Draag bij aan een beter milieu met ons recycleplan

 

Ruil je oude koffieautomaat in voor
een nieuwe automaat

 

Wij verzamelen landelijk alle oude
koffieautomaten en brengen ze naar
de recyclaar

  De recyclaar sorteert de onderdelen
ter voorbereiding van het recycle-
proces  
  Tot wel 95% van je oude koffie-
automaat kunnen we recyclen!
  Van de gerecyclede onderdelen 
maakt men nieuwe producten, zoals
kunststof kuipstoelen of metalen
stoelpoten 

Interesse?

Benieuwd welke koffieautomaat het beste bij jouw wensen past en wil je gebruik maken van deze actie? Laat dan hieronder vrijblijvend je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor je het weet, genieten jij en je collega's van een heerlijke kop koffie van Fortune Coffee. 

Een greep uit ons assortiment

We hebben verschillende koffieautomaten. Voor het echte baristagevoel kies je de bonenkoffie. Ga je voor gemak en snelheid, dan is een vriesdroog/instant automaat perfect. Maar wil je jouw kopje koffie zoals je thuis gewend bent? Dan kies je voor de freshbrew/filter koffie. Zo is er altijd een koffieautomaat die het beste bij jullie past! 

Bekijk ons complete assortiment hier

Belangrijkste actievoorwaarden

  1. De actie loopt van 3 mei t/m 5 september 2023;
  2. Bij inruil van je huidige koffieautomaat ontvang je een inruilkorting van maximaal € 300,- op de aanschaf van een nieuwe volautomatische koffieautomaat;
  3. De inruilkorting van maximaal € 300,- wordt bepaald door de Fortune koffieleverancier in jouw regio;
  4. Bekijk hier alle actievoorwaarden.