Inruilweken

Er zijn wel 300 en één redenen om je oude koffieautomaat in te ruilen!

Reden nummer één is het milieu. Wij zorgen ervoor dat je oude koffieautomaat op een duurzame manier wordt gerecycled. En die andere 300... die mag je in je zak steken! Je ontvangt tijdelijk namelijk een inruilkorting tot wel € 300,-. 

Interesse?

Benieuwd welke koffieautomaat het beste bij jouw wensen past en wil je gebruik maken van deze actie? Laat dan hieronder vrijblijvend je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. En voor je het weet, genieten jij en je collega's van een kop koffie uit een gloednieuwe koffieautomaat!

  

Reden nummer één: het milieu!

Je ruilt je oude koffieautomaat in voor een nieuwe en wij zorgen ervoor dat je oude koffieautomaat op een duurzame manier wordt gerecycled. Op die manier smaakt jouw kop koffie nog (h)eerlijker! 

 1. Koffieautomaat vervangen
  Bij aanschaf van je nieuwe koffieautomaat lever jij de oude koffieautomaat in bij jouw Fortune-adviseur. 

 2. Automaten verzamelen
  Jouw Fortune-adviseur zorgt ervoor dat alle ingeruilde koffieautomaten bij elkaar worden verzameld. 

 3. Naar recyclaar
  De verzamelde koffieautomaten worden daarna naar Road2Work gebracht. Road2Work is een re-integratiebedrijf die mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans geeft om te werken. 

 4. Onderdelen sorteren
  Bij Road2Work halen ze de ingeruilde koffieautomaten uit elkaar en sorteren de onderdelen als voorbereiding op het recycle-proces. 

 5. Nieuw product
  De gesorteerde onderdelen worden verwerkt tot zuivere grondstoffen. Op deze manier worden er nieuwe producten van jouw oude koffieautomaat gemaakt! 

Geïnteresseerd in het recycle-proces? Op deze pagina vertellen we je er iets meer over!

 

 

 

 

 

recycleverhaal

300korting

En de andere 300 mag je in je zak steken!

Bij aankoop, lease of huur van een nieuwe koffieautomaat ontvang je een inruilkorting tot wel € 300,-. De hoogte van deze korting wordt door je Fortune-adviseur bepaald.  

Belangrijkste actievoorwaarden

 1. De actie loopt van 2 mei t/m 2 september 2022
 2. De maximale inruilkorting bedraagt € 300,- 
 3. De korting wordt vastgesteld door de regionale koffieleverancier
 4. Bekijk hier alle actievoorwaarden