Koffiebeker

De koffiebeker, lekker opvallend!

Die eerste indruk maak je maar één keer. Vandaar dat je op kantoor alles uit de kast haalt om een weergaloze indruk te maken op klanten en prospects met het pand, de vriendelijke ontvangst, een mooie presentatie en natuurlijk echt goede koffie. Maar dan organiseer je een beurs of netwerkevent, ergens anders. En daar is de koffie misschien niet zo lekker als je gewend bent. Of je wilt een uniek ontmoetingspunt tijdens jouw open dag. Dan is het tijd voor koffie van Fortune Coffee. Met de verrijdbare koffiebeker die onze relaties kosteloos mogen gebruiken.

Mobiele koffieautomaat
Deze opvallende ontmoetingsplek is overal neer te zetten zodat je altijd direct lekkere koffie kunt aanbieden. Een mobiele koffieautomaat zeg maar, maar dan veel groter. Een echte eyecatcher dus waarmee niemand meer om je heen kan. En dat is toch precies wat je wilt?

Koffie, waar jij maar wilt
Om te groeien als organisatie heb je gesprekken en momenten nodig om anderen beter te leren kennen. Daaruit ontstaan nieuwe relaties en nieuwe samenwerkingsverbanden. Koffie creëert die momenten. En dus helpen wij jou aan die momenten, met koffie op elke plek die jij maar wilt.

De koffiekar, voor elke situatie
De koffiebeker is een opvallend grote kar in de vorm van een koffiebeker met daarin drie koffieautomaten; voor verse bonenkoffie, een automaat voor snelle vriesdroogkoffie en een met smaakvolle filterkoffie. Wat de situatie ook is op jouw evenement, met onze koffiekar heb je altijd voor iedereen lekkere koffie.

De koffiekar, gratis op jouw evenement
Deze koffiekar is gratis en voor niets te gebruiken op evenementen van onze relaties. Is het tijdig afgestemd met de Fortune-adviseur uit jouw regio, dan zorgen wij ervoor dat de koffiekar er op de afgesproken datum staat, voorzien van bekers, roerstaafjes, theezakjes, suiker, koffiemelk en natuurlijk heel veel koffie. En de koffie? Die schenken wij voor je.

Wil je meer weten neem dan contact met ons op. Wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Koffiebeker Fortune Coffee

Ja ik wil Fortune Coffee op mijn evenement!