Koffietrailer

De retro koffietrailer, een echte blikvanger

Misschien heb je hem al zien rondrijden: dé koffietrailer! Hij kan worden ingezet op evenementen, open dagen of beurzen. En als je wilt, wellicht ook op jouw evenement!

Retro trailer
In een superhippe retro trailer worden 5 verschillende koffieautomaten elk willekeurig terrein opgereden. Om vanuit deze trailer de lekkerste koffie te schenken en een opvallende ontmoetingsplek te creëren. Want opvallend, dat is de koffietrailer absoluut!

Voor waardevolle momenten met goede koffie
Als ondernemer weet je allang dat samenwerken en goede contacten de basis zijn voor jouw succes. Vandaar dat je de tijd neemt om nieuwe relaties te leren kennen en aandacht blijft geven aan bestaande. Dat die momenten vaak samengaan met een goede kop koffie is natuurlijk ook geen nieuws. En dat is precies waar deze trailer bij helpt; het creëren van momenten waarop jij met jouw relaties, collega’s of nieuwe contacten een goede kop koffie drinkt.

Sportevenementen of open dagen van scholen
Natuurlijk is de koffietrailer niet alleen voorbehouden aan beurzen of andere zakelijke happenings. Vindt er binnenkort een sportevenement plaats bij jouw sportvereniging of organiseert jouw school een open dag, dan wil je ook lekkere koffie die je snel aanbiedt aan alle bezoekers. En dat regel je dan met de koffietrailer.

3 koffieautomaten
De koffietrailer zelf is namelijk voorzien van een Passio Legato mediumPassio Legato Compact en een Tempo Touch. Of je dus snel heel veel kopjes koffie wilt kunnen uitschenken of juist de tijd wilt nemen om zo’n smakelijke kop bonenkoffie met de bekende crème laag te zetten, het kan met de koffietrailer.

Door heel Nederland
De koffietrailer toert door heel Nederland en verschijnt op talloze locaties waar onze koffieleveranciers of klanten een evenement organiseren of bijwonen. Als je wilt, kun jij ook de koffietrailer inzetten. Dit regel je met jouw koffieleverancier. Hij zal eerst controleren of de trailer op de gewenste dag beschikbaar is en verzorgt vervolgens op het moment zelf de koffie, thee en andere smaakvolle warme dranken.

Ook de koffietrailer op jouw evenement?

Wil jij weten of je deze opvallende koffietrailer ook tijdens jouw evenement kunt inzetten? Neem dan contact op met jouw koffieleverancier. Hij regelt het graag voor je! Of wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Koffietrailer Fortune Coffee

Ja ik wil Fortune Coffee op mijn evenement!