Onderhoudsservice

Altijd goede koffie

Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn én blijven. Daarom testen we continu de koffieautomaten en wordt het grootste deel in eigen beheer geproduceerd. En daarbij bieden we ook nog 5 jaar gratis service en onderhoud aan. Zo weet je niet alleen zeker dat je met Fortune Coffee altijd goede koffie kunt drinken, je bespaart ook nog eens op de kosten.

Voorkomen van storingen

We weten allemaal: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Daarom vinden wij regelmatig onderhoud en het gebruik van de juiste materialen en producten zo belangrijk. De Fortune-adviseurs verzorgen dan ook regelmatig het onderhoud aan de koffieautomaten en zullen je adviseren wat je zelf al kunt doen om storingen te voorkomen. Zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een anti-kalkfilter in de automaat.

Instellingen van de koffieautomaat naar smaak

Over smaak valt niet te twisten. En dus stellen wij de koffiemachine af op jouw wensen. Hierbij kijken we zowel naar de smaak als de gewenste inhoud van de bekers of kopjes. Met deze persoonlijke afstelling en het gebruik van de juiste materialen en ingrediënten, is de beste smaak steeds weer gegarandeerd. En verandert die smaak? Dan komt jouw Fortune-adviseur gewoon weer langs om het opnieuw af te stellen. Ook dat valt voor ons onder onderhoudsservice.

Snelle en nog snellere service

Wij zijn er binnen 1 werkdag, en het liefst nog sneller. Bijvoorbeeld als je toch een wat andere smaak koffie wenst, de instellingen anders wilt of als er een storing is. We weten immers hoe belangrijk de koffie in een bedrijf is, en dus zijn wij er heel snel om te zorgen dat je die koffie kunt blijven drinken.

Altijd inclusief service en onderhoud

Onze klanten krijgen van ons 60 maanden gratis service en onderhoud*. Je betaalt dan geen voorrijkosten of arbeidsloon. De onderdelen die onder de garantie vallen, worden gratis vervangen. En ook het jaarlijks wisselen van het antikalkfilter valt onder deze service. Je betaalt dan alleen het nieuwe filterpatroon.

*) dit geldt niet voor bonenautomaten, soepautomaten, snoep- en frisautomaten en watercoolers.

Ook voor koffie- en theebestellingen

Heb jij geen Fortune koffieautomaat maar wil je wel van de Fortune koffie en service genieten? Dan is dat geen probleem. Neem daarvoor contact op met de koffieleverancier uit jouw regio. Je kunt bij hem vriesdroog-, freshbrew- en bonenkoffie voor verschillende type koffieautomaten bestellen en natuurlijk andere aanvullende producten.