Waardeer de leerkrachten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil jij ook heerlijke koffie en thee bij jou op school? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. En bij aanschaf van een koffieautomaat doneren wij € 250,- aan de personeelspot.

Koffie of thee houdt je bij de les!

Wie in het onderwijs werkt, heeft een mooi maar pittig beroep. Een kop koffie of thee om de dag goed te beginnen is dan erg welkom. Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk dit is. Het houdt je bij de les en geeft je nieuwe energie.

Een koffieautomaat met heerlijke koffie en thee spreekt waardering uit aan alle hardwerkende leerkrachten en medewerkers in het onderwijs. En laten wij nou dé specialist zijn in koffie, koffieautomaten en alles wat daarbij komt kijken. Je hebt één aanspreekpunt en we bieden altijd 60 maanden gratis service en onderhoud. En dat zonder contract!

En om ook onze waardering uit te spreken doneren wij graag € 250,- aan de personeelspot bij aanschaf van een koffieautomaat. Een mooie bijdrage voor een personeelsuitje of een andere manier om hen eens goed in het zonnetje te zetten.

Benieuwd naar wat we voor jullie kunnen betekenen? We komen graag langs en nemen iets lekkers mee voor bij de koffie!

Veel gekozen automaten

Passio Largo

De Passio Largo, onze krachtpatser, is met zijn grote capaciteit ideaal voor het onderwijs. Snel, weinig onderhoud en geen afval. En met het grote touchscreen selecteer je eenvoudig jouw gewenste warme drank.

Bekijk de Passio Largo

 

Cadenza Touch

Met deze kwalitatieve bonenautomaat heb je altijd die heerlijke koffiegeur. Met het touchscreen kies je uit één van de 28 keuzemogelijkheden. En hij is zelfs uit te breiden met een koppenwarmer of verse melk module.

Bekijk de Cadenza Touch

Bekijk ons volledige assortiment koffieautomaten

Bekijk alle automaten

Wat andere scholen zeggen

"Fortune dacht goed mee in praktische oplossingen, waardoor wij nu genieten van heerlijke koffie uit een échte koffieautomaat."

Basisschool De Waterlelie

Lees meer

 

"De mannen van Fortune komen elke paar weken de voorraad aanvullen. Dat regelen ze allemaal zelf en we komen daardoor nooit tekort."

Scholengemeenschap Dr. Nassau College

Lees meer