Super Smaakvolle actie

De -S is van... 

de Solo en Sultasto! Onze zelf geproduceerde koffieautomaten uit de Passio-lijn. De Solo is al sinds 2019 in ons assortiment en sinds kort is daar de Sultasto aan toegevoegd. De vriesdroogautomaten lijken heel veel op elkaar, ze hebben alleen een ander gezicht. De Solo heeft een draaiknop en de Sultasto heeft druktoetsen. 

Snel – Binnen 5 tot 9 seconden is jouw warme drank gezet; een groot voordeel van vriesdroogkoffie!

Spaarzaam – Als het donker wordt, gaan de koffieautomaten vanzelf in ECO-mode.

Schoon – Vriesdroogkoffie, oftewel oploskoffie, laat geen koffiedik achter. Hierdoor heb jij geen afval na het zetten van een kopje koffie. En geen afval betekent natuurlijk ook minder onderhoud ;-)

Slim – Met de Fortune Connect functie zijn de koffieautomaten klaar voor de toekomst. Zodat we de mogelijkheden kunnen uitbreiden!

Smaakvol – Vriesdroog klinkt misschien wat anders, maar het smaakt hartstikke goed! We hebben diverse koffies voor deze automaten, dus ook jouw favoriete smaak kunnen wij leveren. Een aantal melanges smaken én ruiken als verse bonenkoffie!

Ben je benieuwd naar de Passio Solo of Passio Sultasto?

Neem contact op met één van onze adviseurs. Of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op om een geschikt moment te vinden waarop we de gewenste Passio aan je kunnen voorstellen.*

*Dit is een tijdelijke actie die inmiddels is verlopen

Actievoorwaarden

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de ‘Super Smaakvolle actie’ (verder te noemen: de "Actie") van Fortune Coffee B.V. en de daarbij aangesloten franchiseondernemers (verder te noemen: "Fortune Coffee").
 2. Dit is een tijdelijke actie die inmiddels is verlopen (verder te noemen de "Actieperiode").
 3. Deelname aan de Actie staat open voor natuurlijke personen of rechtspersonen die in het kader van zakelijke dienstverlening bij de Nederlandse Kamer van Koophandel zijn ingeschreven, in het bezit zijn van een Kamer van Koophandel nummer en actief een bedrijf exploiteren (verder te noemen: de "Deelnemer").
 4. Met de Actie krijgt de Deelnemer bij aanschaf van een Passio Solo of Passio Sultasto € 250,- korting.
 5. De Actie geldt bij aanschaf van een Passio Solo of Passio Sultasto.
 6. De Actie kan niet gecombineerd worden met andere acties of aanbiedingen van Fortune Coffee.
 7. De Actie is niet inwisselbaar voor een korting en kan niet omgeruild worden voor andere producten of diensten van Fortune Coffee.
 8. Door deelname aan de Actie gaat Deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden evenals met de beslissingen die Fortune Coffee in geval van overmacht verplicht is te nemen voor een goed verloop van de Actie.
 9. Fortune Coffee behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de Actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op de website www.fortune.nl/passio worden getoond.
 10. Fortune Coffee is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 11. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Fortune Coffee.
 12. In het geval je een opmerking, vraag of klacht hebt over deze Actie dan kun je contact opnemen met Fortune Coffee op het nummer 0800-1012 of mailen naar marketing@fortune.nl.