Regio Amsterdam-Zuid
Jeroen Siekman

Jeroen Siekman Ondernemer
Stuur een email
06 - 13 44 11 94


Contact

Regio Amsterdam-Zuid
Postbus 22014
1100 CA Amsterdam Zuidoost

amsterdam-zuid@fortune.nl
085 - 877 16 38

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“Als de koffie stopt, stopt het hele bedrijf. Koffie is gewoon heel belangrijk, en dus zorg ik ervoor dat je altijd ‘Eerst koffie’ kunt zeggen. Ik werk in Amsterdam-Zuid waar de afstanden erg klein zijn. Ik ben dus heel snel bij je. Voor leveringen maar ook voor service en onderhoud. Mijn klanten kunnen daardoor altijd koffie drinken.”

Waarom kiezen voor Fortune?
  • Met service maak ik het verschil.
  • Concrete en duidelijke afspraken.
  • Mijn koffie: Een dubbele espresso graag!
Medewerkers Regio Amsterdam-Zuid


Benjamin Kooijman, beheerder van bedrijfsverzamelgebouw Het Warenhuis
“Koffie is heel belangrijk voor de bedrijven in ons pand, het is de benzine voor de werknemers. De koffiemachine bevalt goed en is makkelijk in gebruik. Met Jeroen is het heel plezierig samenwerken. Hij acteert echt als ondernemer, is flexibel en komt zijn beloftes na. Dat wordt enorm gewaardeerd.”

Laura van der Hammen, directeur van basisschool De Kleine Kapitein
“Als we snel nieuwe koffie nodig hebben, is het een kwestie van één telefoontje. Ook als ik een vraag heb kan ik Jeroen bellen. Het fijne is dat ik dan niet bij een centrale terecht kom, maar direct bij hem. Toen we een keer een storing hadden, belde ik Jeroen en kwam hij dezelfde dag nog langs om het probleem op te lossen.”

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .