Regio Veluwe
Job van Vliet

Job van Vliet Ondernemer
Stuur een email
06 - 20 12 31 79


Contact

Regio Veluwe
De Smalle Zijde 17
3903 LM Veenendaal

veluwe@fortune.nl
0342 - 22 40 04

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“Hier in de Veluwe is het ‘ons kent ons’, dat werkt prettig. Zo zet ik bij jou zelf de kastjes vol en regel het gewoon voor je. Ik geef je graag een goed en eerlijk advies dat past bij jou. Zo bouw je aan het vertrouwen en de relatie. En dat is veel belangrijker dan even iets snel verkopen.”


Waarom kiezen voor Fortune?
  • De korte lijnen zijn prettig; ik regel het voor je, van advies tot en met onderhoud.
  • Klanten die als ambassadeurs mij aanbevelen, dat vind ik een echt compliment.
  • Mijn koffie: Een kop zwarte Fortune koffie met een glimlach :)
Vertegenwoordigers Regio Veluwe


Raymond Wijckelsma van Ruiter Garagedeuren en Zonwering
”Mijn ervaringen met Fortune Coffee in het algemeen en met Job van Vliet in het bijzonder zijn louter goed. De combinatie van goede koffie en dito service met het prettige en persoonlijke contact met Job maakt Fortune Coffee voor ons de perfecte partner.”

Jeanette Boom van IFS Nederland
”Job is een vriendelijke en duidelijke man die weet waar hij het over heeft. Lost problemen op en staat voor je deur voor je het weet. Fortune Coffee levert lekkere koffie, melk, chocolademelk en thee. De apparaten hebben best een lange levensduur. ”

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring