Regio Zwolle

Alex Bijker
Contact
De Grift 27 E
7711 EP Nieuwleusen
Alex Bijker
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=310 Zwolle
Zwolle
10
9,5
8 beoordelingen
  • Regio Zwolle

De koffieleverancier bij jou in de buurt

Is jouw bedrijf gevestigd in Zwolle en omstreken en ben je op zoek naar lekkere koffie? Dan ben je bij Fortune Coffee aan het juiste adres. Wij begrijpen namelijk hoe belangrijk koffie is en zoeken samen met jou de koffieautomaat uit die bij jouw bedrijf past. Wij leveren lekkere, duurzame koffie uit goede koffieautomaten.

Koffie in regio Zwolle met een persoonlijke service

De eigenaar van Fortune Coffee regio Zwolle zegt: “Sinds 2005 vertegenwoordig ik Fortune Coffee in de regio Zwolle. Een transparant concept met persoonlijke service, en daar houden we hier van. In die service gaan we ver, want goede en lekkere koffie op het werk is als olie voor de motor, en dus heel belangrijk. Doordat we altijd in de buurt zijn kunnen we snel reageren en we blijven tot het 100% in orde is.”

Een goede service vinden wij heel belangrijk, maar wat houdt dit precies in? Wij zijn altijd in de buurt dus we kunnen snel schakelen als je voorraad op is of als je koffiemachine een storing heeft. Op basis van jouw verbruik vullen wij om de paar weken jouw voorraad aan. We stellen de koffiemachine af op jouw wensen, waardoor de beste smaak gegarandeerd is. En veranderd de smaak? Dan stellen we de koffieautomaat opnieuw af. Voor vragen kun je ons bellen of mailen, we staan altijd voor je klaar. Naast een koffiemachine van goede kwaliteit levert Fortune Coffee regio Zwolle dus ook de beste service.

De lekkerste thee en meer bij Fortune Coffee regio Zwolle

Naast koffie leveren wij ook andere producten, zoals thee, servies, accessoires voor de koffiecorner, waterautomaten en nog veel meer. Voor lekkere koffie of thee hoef je dus niet naar een winkel in Zwolle te gaan, wij regelen het voor je. Wil je een keer een nieuw product uitproberen? Dat is ook geen probleem. Je hoeft het ons maar te laten weten en wij nemen het mee met de volgende levering.

Ook Fortune Coffee op het werk?

Voor de beste koffie op het werk staat Fortune Coffee regio Zwolle voor je klaar. Je kunt je persoonlijke Fortune koffieadviseur altijd bellen. Wij zitten vlakbij jou en kennen jou, jouw bedrijf en jouw voorkeuren. Je regelt alles rechtsreeks met dezelfde persoon. Ben je benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we bespreken het graag onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Actie-Legato

Waarom kiezen voor Fortune
  • Door de compacte regio zijn we altijd snel ter plaatse
  • Afspraak is afspraak!
  • Persoonlijke en kwalitatieve service
Contactpersonen
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Nieuws en Evenementen
Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee
MVO Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee Lees verder
Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda
MVO Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda Lees verder
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012
Meest recente reviews
10
9/10
27 mrt. 2024
Gewoon goed
Alles zoals besproken, gaat altijd prima
Maarten
10
10/10
19 mrt. 2024
Prima koffie!
Naast een goed product en eenvoudig te gebruiken en onderhouden apparaten.. Alex en Jeroen begrijpen heel goed wat een goede kop koffie kan doen voor mensen. Het is niet alleen goede koffie, maar een verlengstuk van je service!
123RUIT Autoglas de Veluwe
10
9/10
20 feb. 2024
Service optimaal
Geurig en prima op smaak
Biljartvereniging "De Brouwerij" Nieuwleusen
10
10/10
25 okt. 2023
Snel en adequaat
Al meerdere jaren, meerdere apparaten, gebruiken wij een bonenautomaat van Fortune naar alle tevredenheid
Heeren XVII Dronten
10
10/10
25 mei 2023
Super goed!
Heerlijke smaken koffie, topping en choco. Wordt ook door onze cursisten zeer gewaardeerd. Snelle service en levering.
Jeannet Botter