Regio Zwolle
Alex Bijker

Alex Bijker Ondernemer
Stuur een email
06 - 12 94 15 98


Contact

Regio Zwolle
De Grift 27 E
7711 EP Nieuwleusen

zwolle@fortune.nl
0529 - 483 937

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“Sinds 2005 vertegenwoordig ik Fortune Coffee in de regio Zwolle. Een transparant concept met persoonlijke service, en daar houden we hier van. In die service gaan we ver, want goede en lekkere koffie op het werk is als olie voor de motor, en dus heel belangrijk. Doordat we altijd in de buurt zijn kunnen we snel reageren en we blijven tot het 100% in orde is.”

Waarom kiezen voor Fortune?
  • Door de compacte regio zijn we altijd snel ter plaatse
  • Afspraak is afspraak
  • Mijn koffie drink ik graag zwart
Medewerkers Regio Zwolle


Rob Meijer van Veiligheidsregio IJsselland
”Alex is een en vriendelijk persoon en kundige adviseur, die ook nog eens naast de advisering de handen uit de mouwen steekt.”

Michiel Smudde van ACA Labels and Supplies
”Alex is een gedreven ras verkoper van Fortune producten. Harde werker, met zijn uitgebreide technische kennis niet van het type "gladde jongen" maar echt een adviseur die, wanneer hij z'n klant vast heeft, ook niet meer loslaat. Voor Alex geldt: Afspraak is afspraak. Hij staat voor de kwaliteit die Fortune uitdraagt!”

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .