Vacature Allround Commercieel medewerker regio Lansingerland

Ben jij een echte allrounder? Ben jij graag de spin in het web van een snelgroeiend bedrijf? En vind jij het leuk om te werken in een jong, fris en enthousiast team? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Om onze groeistrategie voor de komende jaren verder te realiseren en om onze service te continueren zijn wij voor de regio Lansingerland op zoek naar een:

Allround commercieel medewerker
40 uur per week

Je ontzorgt onze klanten in regio Lansingerland door het bijhouden van hun voorraad koffie en koffie gerelateerde producten. Tevens voer je ter plekke technisch preventief onderhoud uit aan de koffieautomaten en los je storingen op. Dagelijks rijd je met een Fortune bestelbus volgens route, of op bestelling, naar onze klanten. Door goed contact te onderhouden met jouw klanten, weet je precies wat er bij hen speelt en of er commerciële kansen zijn.

Dus; word jij enthousiast van commercie en techniek, maar draai je ook je hand niet om voor het verhelpen van technische service of leveringen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je kunt zelfstandig, secuur en nauwgezet werken;
  • Je bent commercieel ingesteld en het is een pré als je aantoonbare B2B verkoopervaring hebt;
  • Je bent een enthousiast en open persoon en goed communicatief;
  • Je vindt het leuk om Fortune Coffee in de regio op de kaart te zetten door klantgericht te werken;
  • Je bent representatief, flexibel en dienstverlenend, maar ook vasthoudend, gedreven en doelgericht;
  • Je bent woonachtig in de regio;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie, waarvoor je een groot verantwoordelijkheidsgevoel nodig hebt. Een korte opleiding om eigen te worden met onze automaten, ingrediënten en organisatie. Je kunt rekenen op een afwisselende baan, een informele sfeer en een passend salaris.

Herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan snel!
Stuur je reactie inclusief CV zo snel mogelijk naar Fortune Coffee regio Lansingerland, t.a.v. Diederik Slingerland via e-mail adres: lansingerland@fortune.nl

Voor meer informatie bel je met Diederik Slingerland; 06 - 51 27 38 18.

Wil je de vacature delen? Graag! Acquisitie liever niet!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring