Vacature Allround Medewerker regio Breda

Ben jij een echte allrounder? Maak je graag deel uit van een snelgroeiend, jong bedrijf? En vind jij het leuk om te werken in een klein maar enthousiast team? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Om onze groeistrategie voor de komende jaren verder te realiseren en om onze service te continueren zijn wij voor de regio Breda op zoek naar een:

Allround medewerker 40 uur per week

Je ontzorgt onze klanten in regio Breda door het bijhouden van hun voorraad koffie en koffie gerelateerde producten. Tevens voer je ter plekke technisch preventief onderhoud uit aan de koffieautomaten. Dagelijks rijd je met een Fortune bestelbus volgens route of op bestelling naar onze klanten. Je verleent service en onderhoud aan de bestaande koffieautomaten en je lost technische storingen hieraan op. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het klaarmaken van koffieautomaten en het bijhouden van onze werkplaats. Enig commercieel inzicht is een pre, echter de nadruk ligt op serviceverlening. Door goed contact te onderhouden met jouw klanten, weet je precies wat er bij jouw klanten speelt.

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

  • Je kunt zelfstandig, secuur en nauwgezet werken;
  • Je bent commercieel ingesteld, echter ligt de nadruk op serviceverlening;
  • Je vindt het leuk om Fortune Coffee in de regio op de kaart te zetten door klantgericht te werken;
  • Representatief, nauwkeurig en goed communicatief;
  • Flexibel en dienstverlenend;
  • Ruim technisch, elektronisch inzicht;
  • Je bent woonachtig in regio Breda;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie, waarvoor je een groot verantwoordelijkheidsgevoel nodig hebt en een korte opleiding om eigen te worden met onze automaten, ingrediënten en organisatie. Je kunt rekenen op een afwisselende baan, een informele sfeer en een passend salaris.

Herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan voor 20 maart.

Stuur je reactie inclusief CV naar Fortune Coffee regio Breda, t.a.v. Robbie van Meggelen, via e-mail adres: breda@fortune.nl.

Voor meer informatie bel je met Robbie van Meggelen: 06 – 20 66 46 73.

Wil je de vacature delen? Graag! Acquisitie liever niet!