Vacature Allround medewerker regio Rijnmond

Ben jij een echte allrounder met een voorkeur voor techniek? Zorg jij voor lekkere koffie bij onze klanten en dat ze nooit zonder ingrediënten komen te zitten? Lijkt het je wat om automaten te plaatsen, technisch onderhoud en service te verlenen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Wie zijn wij?
Fortune Coffee regio Rijnmond maakt deel uit van een energieke franchiseformule die zich bezig houdt met de verkoop en service van koffieautomaten en de verkoop van de daarbij behorende ingrediënten. Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf, sportverenigingen, scholen en instellingen in de regio.

Om onze groeistrategie voor de komende jaren verder te realiseren en om onze service te continueren zijn wij voor Fortune Coffee regio Rijnmond (Barendrecht) op zoek naar een:

Allround medewerker
40 uur per week

Dagelijks rijd je fluitend met jouw Fortune bestelbus volgens route, of op bestelling door Rijnmond. Je ontzorgt onze klanten door het bijhouden van hun voorraad koffie en koffie gerelateerde producten. Tevens voer je ter plekke technisch preventief onderhoud uit aan de koffieautomaten en lost eventuele storingen op. Commercieel inzicht is een pre, echter ligt de nadruk op serviceverlening. Door goed contact te onderhouden met jouw klanten, weet je precies wat er bij jouw klanten speelt.

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

  •          Je hebt ruim technisch en elektronisch inzicht;
  •          Je kunt zelfstandig en secuur werken;
  •          Je herkent commerciële kansen, echter ligt de nadruk op de serviceverlening;
  •          Je vind het leuk Fortune Coffee in de regio verder op de kaart te zetten;
  •          Je bent representatief, flexibel, nauwkeurig en communicatief vaardig;
  •          Je bent woonachtig in of rondom Barendrecht;
  •          Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  •          Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie, waarvoor je een groot verantwoordelijkheidsgevoel nodig hebt. Je krijgt een gedegen opleiding om eigen te worden met onze automaten, ingrediënten en organisatie. Je kunt rekenen op een afwisselende baan, een informele sfeer en een passend salaris.

Herken jij jezelf in het omschreven profiel?

Stuur dan je motivatie inclusief CV naar Fortune Coffee regio Rijnmond, t.a.v. Anko Blokland, via e-mail adres: rijnmond@fortune.nl.

Voor meer informatie bel je met Anko Blokland: 0180 – 414 203.

Wil je de vacature delen? Graag! Acquisitie liever niet!