Vacature Allround medewerker regio Rijnmond

Ben jij een echte allrounder? Die voorkomt dat onze klanten zonder koffie en ingrediënten komen te zitten? Lijkt het je wat om automaten te plaatsen, technisch onderhoud en service te verlenen? En om daarnaast mee te helpen bij de groei van onze klantenkring door middel van promotie en verkoop?

Wie zijn wij?
Fortune Coffee regio Rijnmond maakt deel uit van een energieke franchiseformule die zich bezig houdt met de verkoop en service van koffieautomaten en de verkoop van de daarbij behorende ingrediënten. Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf, sportverenigingen, scholen en instellingen in de regio.

Om onze groeistrategie voor de komende jaren verder te realiseren en om onze service te continueren zijn wij voor de regio Rijnmond op zoek naar een:

Allround medewerker voor 40 uur per week

Je ontzorgt onze klanten in regio Rijnmond door het bijhouden van hun voorraad koffie en koffie gerelateerde producten. Tevens voer je ter plekke technisch preventief onderhoud uit aan de koffieautomaten. Dagelijks rijd je met een Fortune bestelbus volgens route of op bestelling naar onze klanten. Je verleent service en onderhoud aan de bestaande koffieautomaten en je lost technische storingen hieraan op. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het klaarmaken van koffieautomaten en het bijhouden van onze werkplaats. Enig commercieel inzicht is een pre, echter de nadruk ligt op serviceverlening. Door goed contact te onderhouden met jouw klanten, weet je precies wat er bij jouw klanten speelt.

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

  • Je kunt zelfstandig, secuur en nauwgezet werken
  • Je bent commercieel ingesteld, echter ligt de nadruk op serviceverlening
  • Je vind het leuk om Fortune Coffee in de regio op de kaart te zetten door klantgericht te werken
  • Je bent representatief, nauwkeurig en goed communicatie
  • Je bent flexibel en dienstverlenend
  • Je hebt technisch, elektronisch inzicht
  • Je bent woonachtig in of rondom Barendrecht
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij?
Een zelfstandige functie, waarvoor je een groot verantwoordelijkheidsgevoel nodig hebt. Een korte opleiding om eigen te worden met onze automaten, ingrediënten en organisatie. Je kunt rekenen op een afwisselende baan, een informele sfeer en een passend salaris.

Herken jij jezelf in het omschreven profiel? Reageer dan snel!
Reageer dan snel! Stuur je reactie inclusief CV naar Fortune Coffee regio Rijnmond t.a.v. Anko Blokland via het e-mailadres: rijnmond@fortune.nl. Voor meer informatie bel je met Anko Blokland, 06 - 516 16 716.

 

Wil je de vacature delen? Graag! Acquisitie liever niet!