Vacature Applicatiebeheerder

Fortune Coffee zoekt een collega die onze medewerkers en franchiseondernemers ondersteunt bij het gebruik van onze IT diensten. Je bent digitaal vaardig en makkelijk in staat nieuwe applicaties jezelf eigen te maken. Je kunt problemen goed analyseren, prioriteren en oplossen. Als dat laatste niet lukt kun je goed communiceren met onze leveranciers om tot een oplossing te komen. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en daarin een servicegerichte houding hebt.

Daarnaast werk je en denk je actief mee aan het bedenken en beschrijven van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen op onze online diensten. De belangrijkste diensten zijn ondergebracht in Microsoft Dynamics, Sharepoint, Exchange en Unit4 Multivers. Aangevuld met diverse third-party oplossingen zijn ze onderling verbonden in een steeds groeiende infrastructuur. Samen met onze leveranciers ben je verantwoordelijk voor de test- en acceptatieprocessen en zorg je zo voor een stabiele én dynamische IT infrastructuur. De functie betreft voornamelijk kantoorwerk. Incidenteel zijn er bezoeken bij franchiseondernemers en leveranciers. Ben jij de teamspeler die wij zoeken en voldoe je aan onze snelheid en hoge kwaliteitseisen? Solliciteer dan op de functie van

Functioneel Applicatiebeheerder (24 uur)

Fortune Coffee, is dat een koffiewinkel?
Nee zeker niet! Fortune Coffee pakt het anders aan… Sinds 2000 is het een groeiende franchiseorganisatie met een sterk concept. Iedere dag wordt er gewerkt aan het leveren van koffieautomaten en bijbehorende producten aan de zakelijke markt door de Fortune ondernemers.

Door het hele land zijn deze regionale ondernemers het gezicht van Fortune in hun eigen regio. Met een grote glimlach zijn zij iedere dag bezig met maar twee dingen; ondernemen en de klanten ontzorgen op het gebied van koffie. Daarbij worden ze ondersteund door de kanjers van de Centrale Organisatie (CO) en daar ben jij als Applicatie beheerder onderdeel van. En wat doet de CO in het kort? Zij zorgen ervoor dat de Fortune ondernemers het werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren, in de breedste zin van het woord.

Wat verwachten wij van jou?

 • Aantoonbare digitale vaardigheden door praktijkervaring en aanvullende relevante opleidingen op MBO niveau;
 • Oplossend vermogen, analytisch, accuraat en proactief ingesteld;
 • Representatief en klantgericht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Flexibele en zelfstandige instelling;
 • Bij voorkeur al enige ervaring in een service-organisatie;
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ben je woonachtig op maximaal 30 minuten van ons kantoor in Zoetermeer?

Wat bieden wij jou?

 • Een informele werksfeer in een hecht team;
 • Een afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben we een match?
Kun jij jezelf vinden in bovenstaande? En ben je net zo enthousiast als wij? Dan is deze vacature gewoon gemaakt voor jou! Stuur je cv en motivatie naar:

Fortune Coffee
T.a.v. de heer T. van der Tang
Postbus 6041
2702 AA Zoetermeer
E-mail: vacature@fortune.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring