Vacature Assistent Controller

Word jij onze Assistent Controller (32 – 40 uur)?

Wil jij ervaring opdoen in de administratie van een franchise onderneming? Vind je het leuk om mee te groeien met het bedrijf en de afdeling? En zoek je een omgeving waarin we samen onze doelen bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je assisteert bij het uitvoeren van de financiële administraties en het opstellen van rapportages, controleert en optimaliseert administratieve processen van Fortune Coffee Centrale Organisatie en de aan haar gelieerde entiteiten.

Een kleine greep uit jouw veelzijdige taken:

 • Je controleert en ondersteunt de financiële administratie
 • Je stelt diverse rapportages op
 • Je bereidt de (half)jaarcijfers voor
 • Je assisteert bij het opstellen van budgetten, beheert deze en verklaart afwijkingen
 • Je controleert in het kader van diverse wet- en regelgeving zoals de WKR (werkkostenregeling) en BUA

Met wie werk je samen?
Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een franchiseorganisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot eigen geproduceerde automaten. Wij bezorgen onze koffiesoorten en bijbehorende artikelen persoonlijk bij onze klanten. Voor de klant een moment om naar uit te kijken. Tijdens het route rijden onderhouden we het contact met de klant, vullen we de koffies aan en zorgen we dat de koffieautomaat als een trein loopt. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Ieder verantwoordelijk voor zijn eigen regio. De ondernemers en hun medewerkers kennen de lokale markt op hun duimpje. Op de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen heel hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen, marketing, inkopen en administratie.

Waarom deze functie iets voor jou is!

 • Je vindt het leuk om mee te denken en komt met voorstellen die bijdragen aan de kwaliteit van administratieve processen en het ordenen van gegevens;
 • Je kan als geen ander nauwkeurig en gestructureerd werken, prioriteiten stellen en de voortgang bewaken;
 • Je hebt een klant- en resultaatgerichte houding en voorziet klanten en collega’s graag van financieel-administratieve service en advies;
 • Je draait je hand niet om voor administratieve automatiseringsprogramma’s;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je kan ondernemend samenwerken;
 • ‘Ons woord is ons woord’, ‘integer’ en ‘betrouwbaar’ zijn o.a. jouw kernwaardes;
 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding bij voorkeur in de richting van controlling, bedrijfseconomie, SPD;
 • Je bent woonachtig in regio Zoetermeer, op maximaal 45 minuten reisafstand. 

Wat krijg je?

Kansen
Fortune is een snelgroeiende formule. Jij krijgt de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en nieuwe ideeën te introduceren en uit te werken.

Een goed gezelschap
Je werkt samen met een enthousiast en professioneel team op de Centrale Organisatie in Zoetermeer. Heb je iets nodig om jouw werk nóg succesvoller te kunnen doen? Jouw collega’s staan klaar om te helpen!

Naast lekkere koffie ook een goede boterham
Werken bij Fortune heeft zoveel voordelen. Naast een goed salaris en elke dag lekkere koffie worden er jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes georganiseerd, ontvang je 24 vakantiedagen en zijn er regelingen voor woon- en werkverkeer, studieregelingen en meer!

Je bent enthousiast. En nu?
Jij bent nieuwsgierig naar ons. Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn! Wij willen meer over je weten. Stuur daarom je cv en motivatie naar:

Fortune Coffee
T.a.v. mevrouw C. Grondel
Van der Waalsstraat 58
2721 KX Zoetermeer
E-mail: vacature@fortune.nl

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Laura Maranus. Zij helpt jou graag verder.
Laura: (079) 343 88 38 | vacature@fortune.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ben je benieuwd geworden naar het gezicht achter Fortune Coffee? Bekijk de video hieronder!