Vacature Bedrijfsleider regio Zeeland

Word jij het nieuwe ondernemerstalent van
Fortune Coffee regio Zeeland West – Zeeland Zuid?

Ben jij ambitieus en klaar voor het leiderschap? Dan zoeken wij jou!
Fortune Coffee is op zoek naar een talentvolle bedrijfsleider die zich in de wondere wereld van koffie wil onderdompelen. Als bedrijfsleider ben je operationeel verantwoordelijk voor alle facetten van Fortune in jouw regio. Wij zoeken iemand die wil werken en investeren om binnen twee jaar door te groeien naar een succesvolle eigen franchiseonderneming. Echt wat voor jou? Lees dan verder!

Koffiewinkel?
Nee zeker niet! Fortune Coffee pakt het anders aan… Sinds 2000 is het een groeiende franchiseorganisatie met een sterk concept. Iedere dag wordt er gewerkt aan het leveren van koffieautomaten en bijbehorende producten aan de zakelijke markt. Door het hele land heb je collega’s die in hetzelfde (koffie)schuitje zitten. Net als jij zijn zij het gezicht van Fortune in hun eigen regio. Met een grote glimlach zijn zij iedere dag bezig met maar twee dingen; ondernemen en de klanten ontzorgen op het gebied van koffie. Daarbij worden ze ondersteund door de kanjers van de Centrale Organisatie. Die zorgen ervoor dat jij en je collega’s het werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren waardoor jij meer tijd hebt om Fortune te laten groeien in jouw regio. 

Hoe ziet mijn dag als bedrijfsleider eruit?
Na een lekker bakje Fortune koffie (Eerst koffie!) ben je klaar voor de dag. Je begint met een afspraak bij een potentiële klant, die het contactcentrum van de Centrale Organisatie voor jou heeft ingepland. Vol trots vertel je over hoe je de klant kan ontzorgen in de koffievoorziening; het aanbod aan automaten en de unieke Fortune service. Na dit gesprek bezoek je nog twee bedrijven in dezelfde straat, want wellicht wachten deze potentiële klanten ook zo’n koffieoplossing! Vervolgens ga je door met leveringen met je Fortune bus. Je maakt tijd voor je klanten om een gesprek aan te gaan. Die aandacht geef je ze graag en er komen altijd nieuwe kansen uit! Je wordt tussendoor nog gebeld door een klant met een storing, je springt in de bus en gaat gelijk op pad om dit op te lossen. Aan het einde van de dag ligt er administratie te wachten en maak je gelijk een prachtige offerte voor de potentiële klant. De avond valt, het licht gaat uit, het was weer een productieve dag!

Wij snappen het, je staat te popelen om aan de slag te gaan. Maar bekijk nog even de onderstaande checklist: 

 • Heb jij B2B verkoopervaring, liefst ook leidinggevend, en ondernemerszin?
 • Heb jij doorzettingsvermogen, ben je doelgericht, geconcentreerd en werk je nauwkeurig?
 • Heb jij technisch inzicht?
 • Ben jij makkelijk in de omgang en begrijp jij wat een klant nodig heeft?
 • Wil jij zelfstandig ondernemen en in het groepsbelang opereren?
 • Ben je woonachtig in Zeeland West – Zeeland Zuid?
 • Heb jij ambitie om de vestiging binnen 2 jaar of zelfs direct over te nemen?

Durf jij de stap te nemen? Dit is wat wij jou te bieden hebben:

 • De mogelijkheid om je eigen succesvolle vestiging op te bouwen met een goed rendement;
 • Begeleiding vanuit de Centrale Organisatie;
 • De vrijheid van ondernemen in je eigen regio;
 • Een groeiende franchiseorganisatie;
 • Marketingondersteuning en benchmarkanalyses die jouw regio verder helpen groeien;
 • Verkoopafspraken worden kant en klaar aangeleverd;
 • Doorlopende persoonlijke en professionele begeleidingInterne opleiding;
 • Een mega trots gevoel bij een hele gave club!

 

Kun jij jezelf vinden in bovenstaande? En ben je net zo enthousiast als wij? Dan is deze vacature gewoon gemaakt voor jou! Schreeuw het van de daken, zet het op Facebook, maar neem vooral eerst even contact op met Marinus Offermans. Hij kan jou alles vertellen over ondernemen bij Fortune Coffee.
Marinus: 06-481 66 285 | marinus@intropersoneel.nl

Wil je nu zelf eens een ondernemer van Fortune spreken? Of nog meer te weten komen over de match tussen jou en Fortune? Die kans is er! Wij zijn aankomende 24 en 25 september aanwezig op de Franchisebeurs Onderneem 't! om jou alles over ondernemen bij Fortune Coffee te vertellen!