Vacature Content Marketeer

Online Content Marketeer - In de koffiebranche (32 - 40 uur)

Je bent een datagedreven content marketeer. Jij houdt van creatieve effectieve content. Pakkende zinnen maken en spelen met woorden en beelden; jij verzint en creëert het. Door jou staan onze landelijke en regionale sociale mediakanalen als een huis. Ook leef jij je helemaal uit op blogs, nieuwsbrieven en e-mailcampagnes. Jij bent onze content held maar bovenal ben je datagedreven en resultaatgericht. En weet je dat content een belangrijk middel is om leads te genereren en onze marktpositionering invulling te geven.

Word jij de nieuwe content held bij Fortune Coffee?

Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle content voor onze social mediakanalen, blogs, (e-mail)nieuwsbrieven, SEO-webpagina’s en diverse campagnes. Samen met je collega’s van de marketingafdeling en onze franchiseondernemers zorg je voor aansprekende content gericht op onze bedrijvendoelgroep. Met als belangrijkste doel; branding en het genereren van leads, die door ons klantcontactteam nagebeld kunnen worden. Zij converteren vervolgens jouw leads naar een bezoekafspraak voor onze ondernemers. Waarna onze ondernemers deze prospects converteren naar nieuwe klanten. Echt teamwerk dus!

Wat ga je doen? Je maakt een jaarplan hoe je m.b.t. content marketing leads kunt genereren en invulling kan geven aan onze marktpositionering; Je denkt in (sales)funnels en in constante conversie-optimalisatie binnen de funnels; Je maakt de content kalender en voert deze uit; Je produceert en publiceert content, blogs, foto’s en video’s op o.a. onze socials en website; Je beheert al onze landelijke en regionale social mediakanalen en laat deze groeien; Je bent verantwoordelijk voor onze webcare; Je verzorgt onze nieuwsbrieven, e-mailcampagnes, conversie- en brandingscampagnes; Je stimuleert onze ondernemers regionale content te publiceren op hun regionale socials; En je verzorgt een aantal keer in het jaar trainingen voor onze franchiseondernemers.

Met wie werk je samen?

Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een organisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot en met onze koffieautomaten die we verkopen aan bedrijven. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en onze regionale ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Op de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen, marketing en inkopen.

Je komt te werken op onze gezellige en ambitieuze marketingafdeling. Onze ambitie is o.a. om de onbetwiste (SEO-)autoriteit te worden op het gebied van koffie voor bedrijven en binnen onze branche marktleider te zijn in online leadgeneratie. Jij speelt een belangrijke rol om die ambitie te realiseren. Dat wil zeggen dat jouw content en leadgeneratie-acties ook daadwerkelijk bijdragen aan het generen van leads.

Waarom deze functie iets voor jou is!

 • Je krijgt als ervaren marketeer een kick van de verantwoordelijkheid die je binnen ons team krijgt;
 • Datagedreven en resultaatgericht: dat ben jij! Je analyseert al je werk ten behoeve van conversieoptimalisatie en komt met verbeteringen;
 • Je wilt werken met een product waar je bedrijven blij mee maakt;
 • Je bent een teamspeler en popelt om samen te werken in een enthousiast en ambitieus team. Want jij gelooft er - net als wij - in dat we samen verder komen;
 • Je bent innovatief, creatief en barst van de ideeën;  
 • Jij kunt schrijven als geen ander: je werkt nauwkeurig en bent taalkundig sterk;
 • Je houdt ervan gestructureerd naar je doelen te werken, maar kan ook snel schakelen;
 • Je kent Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, Twitter en mogelijk Pinterest als je broekzak;
 • Je hebt kennis van SEO en kunt betaalde campagnes op de socials aansturen;
 • Je hebt kennis van opmaak, publicatie- en analysetools. Bijvoorbeeld: Photoshop, Coosto, website CMS, Clickdimensions of Analytics;
 • Je hebt bij voorkeur ook ervaring met e-mailmarketing en marketing automations;
 • Je hebt oog voor trends in markt, doelgroepen en concurrentie en houdt je vakkennis actueel;
 • Je hebt een hbo-diploma en minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Zoetermeer (max. 45 minuten reistijd).

Wat krijg je? Mooie kansen Fortune Coffee is een snelgroeiende formule. Jij krijgt je eigen verantwoordelijkheid in een omgeving met prachtige uitdagingen en kansen om je verder te ontwikkelen, te bouwen en nieuwe ideeën te introduceren en uit te werken. Goed gezelschap Je werkt samen met een enthousiast en professioneel marketingteam bij de Centrale Organisatie in Zoetermeer. Een team met een informele werksfeer dat datagedreven en hongerig is om het altijd beter te doen. Elke kans en uitdaging gaan we vrolijk tegemoet. Daarnaast werk je intensief samen met andere afdelingen binnen Fortune, onze ondernemers en met onze professionele externe partners waaronder een online bureau, copy writers, illustratoren en video professionals.  Naast lekkere koffie ook een goede boterham Werken bij Fortune heeft veel voordelen. Naast een goed salaris en elke dag lekkere koffie en vers fruit, organiseren wij jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes. Je ontvangt 24 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, een laptop, een vergoeding voor woon werkverkeer, een studiekostenregeling, iedere maand de mogelijkheid om gratis Fortune producten te bestellen en een bedrijfsresultaat-afhankelijke bonus. Wij bieden je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

We ontmoeten je graag! 

Zie jij jezelf als Content Marketeer aan de slag gaan? Dan ontmoeten we je graag! Stuur jouw CV en motivatiebrief in via het onderstaande formulier. En voor je het weet spreken we elkaar onder het genot van een heerlijke kop koffie. Maar thee mag uiteraard ook. 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Edwin Velsink, Manager Marketing en Klantenservice. Hij beantwoordt je vragen graag: 06 - 43 29 69 89.

  

Kom nog meer te weten over de verbindende kracht van koffie, één van onze franchiseondernemers en de centrale organisatie!

  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.