Vacature Franchise Manager

Word jij de nieuwe Franchise Manager van Fortune Coffee?
Jij kan ondernemers adviseren, aanzetten tot actie en bent klaar voor een nieuwe stap in je carrière. Dat komt mooi uit, want Fortune Coffee is op zoek naar een talentvolle en authentieke franchise manager die zich in de wondere wereld van koffie wil onderdompelen! Als franchise manager ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en de begeleiding van een groep Fortune Coffee ondernemers in hun totale bedrijfsuitoefening. Je houdt je in hun regio’s o.a. bezig met algemene bedrijfsvoering, ontwikkeling, groei van de omzet, het begeleiden bij het opstellen van begrotingen, de werving en selectie van medewerkers en een uniforme uitstraling van de formule.

Waarom deze functie iets voor jou is!

  • Je hart gaat sneller gaat kloppen van ondernemerschap;
  • Je kent de wereld van franchise op je duimpje en weet je soepel te bewegen tussen de franchiseformule, ondernemers en andere relevante partijen;
  • Je voelt je als een vis in het water tijdens het begeleiden, coachen en adviseren van franchiseondernemers;
  • Je hebt als vanzelfsprekend aandacht voor het verder ontwikkelen, onderhouden en borgen van de uitgangspunten van een franchiseformule;
  • Jij weet wat ‘aan staan’ betekent!
  • Je bent in het bezit van een hbo-diploma, bij voorkeur in een (bedrijfs)economische richting;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Zoetermeer (maximaal 45 minuten reistijd) en beschikt over een rijbewijs B.

Met wie werk je samen?
Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een organisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot eigen geproduceerde automaten. Wij bezorgen onze koffiesoorten en bijbehorende artikelen persoonlijk bij onze klanten. Voor de klant een moment om naar uit te kijken. Tijdens het route rijden, onderhouden we het contact met de klant, vullen we de koffie en verwante artikelen aan en zorgen we dat de koffieautomaat als een trein draait. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Ieder verantwoordelijk voor zijn eigen regio. De ondernemers en hun medewerkers kennen de lokale markt op hun duimpje. Op de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen heel hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen, marketing, inkopen en administratie.

Wat krijg je?
Kansen
Fortune is een snelgroeiende formule. Dit geeft jou de mogelijkheid om je snel en makkelijk (door) te ontwikkelen.

Een goed gezelschap
Je werkt samen met een enthousiast en professioneel team op de Centrale Organisatie. Heb je iets nodig om jouw werk nóg succesvoller te kunnen doen? Jouw collega’s staan klaar om te helpen!

Naast lekkere koffie ook een goede boterham
Werken bij Fortune heeft zoveel voordelen. Naast een goed salaris, elke dag lekkere koffie en vers fruit worden er jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes georganiseerd, ontvang je 24 vakantiedagen en zijn er regelingen voor woon- en werkverkeer, studiekosten en meer!


Je bent enthousiast. En nu?
Jij bent nieuwsgierig naar ons. Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn! Wij willen meer over je weten. Stuur daarom je cv en motivatie naar:

Fortune Coffee
T.a.v. Kees Seip
Postbus 6041
2702 AA Zoetermeer
E-mail: vacature@fortune.nl

Weet jij ons hiermee nieuwsgierig te maken? Dan willen wij graag meer van je weten en kan het zijn dat wij internet en sociale media raadplegen.

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Ingrid Wijnen. Zij helpt jou graag verder.
Ingrid: (079) 343 88 32 | vacature@fortune.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ben je benieuwd geworden naar het gezicht achter Fortune Coffee? Bekijk de video hieronder!