Vacature Grafisch Vormgever

Grafisch vormgever - DTP'er - Multimedia designer (32 - 40 uur)

Je bent creatief en goed in het maken van effectieve communicatiemiddelen; multimediaal, converterend en in huisstijl. Je weet hoe beeld & taal elkaar optimaal versterken om krachtig te communiceren en mensen te verleiden om op online uitingen te klikken.

Fortune Coffee bestaat 25 jaar en verkoopt koffie en koffieautomaten aan bedrijven. Wij groeien hard. De ambitie van het marketingteam is om ons merk altijd onderscheidend herkenbaar in de markt te presenteren en om in de koffiebranche marktleider te worden in online leadgeneratie. Als grafisch vormgever, dtp’er en multimediaspecialist help jij het team, met jouw ideeën en producties, deze ambitie waar te maken.

Met wie werk je samen?

Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een organisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot en met onze koffieautomaten. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en onze regionale ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Op de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen hard om de franchiseondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen, marketing en inkopen.Je komt te werken op onze gezellige en ambitieuze marketing- & klantenservice afdeling bestaande uit tien professionals. Een team waarin we projecten in samenwerking met elkaar en met onze ondernemers tot een succes maken.

Waarom deze functie iets voor jou is!

 • Je werkt graag samen in een team, maar kunt ook goed zelfstandig werken;
 • Je bent creatief, hebt een kritische blik en werkt secuur;
 • Je houdt goed overzicht op je werk en deelt dat inzicht met je teamleden;
 • Je bent betrouwbaar in je planningen en deadlines;
 • Je bent een ster in het ontwikkelen en opmaken van aantrekkelijke online en offline marketing- en communicatie-middelen;
 • Je bent gewend creatieve en productiepartners aan te sturen;
 • Je weet hoe je converterende online producties maakt zoals online banners, advertenties en video’s;
 • Je hebt een relevante opleiding op het gebied van (grafisch) vormgeving, multimediadesign of een vergelijkbare studie en/of trainingen;
 • Je hebt ervaring met Adobe Creative Cloud waaronder Indesign, Photoshop, Illustrator;
 • Kennis van andere relevante applicaties is een pré;
 • Je hebt de ambitie om onze franchiseformule met jouw werk naar een (nog) hoger level te tillen;
 • Je hebt 3 jaar relevante ervaring;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je? Mooie kansen Fortune Coffee is een snelgroeiende formule. Jij krijgt je eigen verantwoordelijkheid in een omgeving met prachtige uitdagingen en kansen om je verder te ontwikkelen, te bouwen en nieuwe ideeën te introduceren en uit te werken. Goed gezelschap Je werkt samen met een enthousiast en professioneel marketingteam bij de Centrale Organisatie in Zoetermeer. Een team met een informele werksfeer dat datagedreven en hongerig is om het altijd beter te doen. Elke kans en uitdaging gaan we vrolijk tegemoet. Daarnaast werk je intensief samen met andere afdelingen binnen Fortune, onze ondernemers en met onze professionele externe partners waaronder een online bureau, copy writers, illustratoren en video professionals.  Naast lekkere koffie ook een goede boterham Werken bij Fortune heeft veel voordelen. Naast een goed salaris en elke dag lekkere koffie en vers fruit, organiseren wij jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes. Je ontvangt 24 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, een laptop, een vergoeding voor woon werkverkeer, een studiekostenregeling, iedere maand de mogelijkheid om gratis Fortune producten te bestellen en een bedrijfsresultaat-afhankelijke bonus. Wij bieden je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

We ontmoeten je graag! 

Zie jij jezelf als Grafisch Vormgever aan de slag gaan? Dan ontmoeten we je graag! Stuur jouw CV en motivatiebrief in via het onderstaande formulier. En voor je het weet spreken we elkaar onder het genot van een heerlijke kop koffie. Maar thee mag uiteraard ook. 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Edwin Velsink, Manager Marketing en Klantenservice. Hij beantwoordt je vragen graag: 06 - 43 29 69 89.

  

Kom nog meer te weten over de verbindende kracht van koffie, één van onze franchiseondernemers en de centrale organisatie!

  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.