Vacature HR-business partner

Word jij onze nieuwe HR-business partner (32-40 uur per week)?

Ben jij die ervaren HR-professional, die graag een nieuwe uitdaging vindt in bouwen van een stevige HR-basis en het verder professionaliseren van HR-processen? Een doortastende gesprekspartner die organisatiedoelen en strategische thema’s weet te vertalen naar binnen de bedrijfscultuur passende HR-processen? Wil je daarnaast ook nog dicht bij de praktijk blijven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Om de groei van de Fortune Coffee in goede banen te leiden zijn wij voor de centrale organisatie in Zoetermeer op zoek naar een HR-business partner, die helpt onze groei en doelen te realiseren.

Jouw belangrijkste toegevoegde waarde is:

 • Goede samenwerking met HR-consultant en Directieteam;
 • Bouwen van een stevige HR-basis en ontwikkelen e-HRM;
 • Verder vormgeven van HR-strategie (plan 2025), functie- en loongebouw;
 • ‘Employee experience’;
 • ‘Purpose-’ en werkgelukontwikkeling;
 • Duurzaamheid en vitaliteit.

Waarom deze functie iets voor jou is!

 • Jij hebt de skills en drive om een stevige HR-basis te bouwen en verder te professionaliseren;
 • Je hebt een haarfijn gevoel voor organisatiedoelen en strategische thema’s en weet deze als van  nature te vertalen naar binnen de bedrijfscultuur passende HR-processen;
 • Met jouw proactieve speel je als geen ander in op ontwikkelingen en weet je hierover op een prettige manier te adviseren;
 • Jij bent een kei in het organiseren en bewaken van processen en acties;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en zorgt er samen met de andere teamleden voor dat alles op rolletjes verloopt;
 • Je hebt een Hbo-diploma in een personeelszakelijke richting en hebt aanvullende relevante cursussen en trainingen gevolgd;
 • Je hebt 10 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de FMCG;
 • Je bent woonachtig op maximaal 30 minuten van ons kantoor in Zoetermeer;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Met wie werk je samen? 
Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een franchiseorganisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot eigen geproduceerde automaten. Wij bezorgen onze koffiesoorten en bijbehorende artikelen persoonlijk bij onze klanten. Voor de klant een moment om naar uit te kijken. Tijdens het route rijden, onderhouden we het contact met de klant, vullen we de koffie’s aan en zorgen we dat de koffieautomaat als een trein draait. We doen dit met X franchiseondernemers door het hele land. Ieder verantwoordelijk voor zijn eigen regio. Op de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen heel hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen, marketing, inkopen en administratie. 


Wat krijg je? 

Kansen 
Fortune is een snelgroeiende formule. Dit geeft jou de mogelijkheid om je snel en makkelijk (door) te ontwikkelen. 
 
Een goed gezelschap 
Je werkt samen met een enthousiast en professioneel team op de Centrale Organisatie. Heb je iets nodig om jouw werk nóg succesvoller te kunnen doen? Jouw collega’s staan klaar om te helpen! 
 
Naast lekkere koffie ook een goede boterham 
Werken bij Fortune heeft zoveel voordelen. Naast een goed salaris, elke dag lekkere koffie en vers fruit worden er jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes georganiseerd, ontvang je 24 vakantiedagen en zijn er regelingen voor woon- en werkverkeer, studiekosten en meer!

Je bent enthousiast. En nu?  
Jij bent nieuwsgierig naar ons. Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn! Wil je ons ook  nieuwsgierig en enthousiast naar jou maken? Stuur dan jouw sollicitatie bij voorkeur door middel van een originele sollicitatievideo (en CV) naar:

Fortune Coffee 
T.a.v. de heer T. van der Tang 
Postbus 6041 
2702 AA Zoetermeer 
E-mail: vacature@fortune.nl

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Ingrid Wijnen. Zij helpt jou graag verder. 
Ingrid: (079) 343 88 32 | vacature@fortune.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.