Vacature HR Medewerker

Ga jij aan de slag als HR medewerker bij Fortune Coffee? (24 tot 32 uur per week, dagen in overleg te bepalen)

Structuur is jouw tweede naam. Jij houdt ervan om zaken te registeren, bij te houden en te bewaken. Je zorgt er samen met je team voor dat alle administratieve en organisatorische werkzaamheden op het gebied van personeelszaken op rolletjes verlopen. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden vinden medewerkers in jou bovendien een prettig aanspreekpunt voor informatie met betrekking tot HR zaken.

Fortune Coffee is een groeiende organisatie! Om de verbinding te blijven houden tussen de ontwikkeling van de organisatie en de ontwikkeling van haar medewerkers, worden er steeds meer HR processen gestroomlijnd en geprofessionaliseerd. Als jij ook nog eens graag meedenkt over het vorm- en invulling geven aan HR-beleid en processen, dan ben jij onze nieuwe HR-medewerker!

Je gaat o.a. aan de slag met:

 • Administratieve en organisatorische werkzaamheden op het gebied van personeelsadministratie, werving en selectie, aanstelling en uitdiensttreding;
 • Het opstellen en bewaken van arbeids- en stageovereenkomsten;
 • Het beheren van personeelsdossiers;
 • Het registreren van ziek- en betermeldingen;
 • Het informeren van medewerkers omtrent HR gerelateerde zaken.

Met wie werk je samen?

Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een franchiseorganisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot eigen geproduceerde automaten. Wij bezorgen onze koffiesoorten en bijbehorende artikelen persoonlijk bij onze klanten. Voor de klant een moment om naar uit te kijken. Tijdens het route rijden, onderhouden we het contact met de klant, vullen we de koffies aan en zorgen we dat de koffieautomaat als een trein draait. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Ieder verantwoordelijk voor zijn eigen regio. De ondernemers en hun medewerkers kennen de lokale markt op hun duimpje. Op de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 45 enthousiastelingen heel hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen, marketing, inkopen en administratie.

Waarom deze functie iets voor jou is!

 • Jij bent proactief, hebt een kritische blik, werkt nauwkeurig en houdt ervan om structuur aan te brengen en processen te stroomlijnen;
 • Jij kunt goed zelfstandig taken uitvoeren en gelijktijdig meerdere taken managen;
 • Jij kunt goed organiseren en bewaken;
 • Je hebt een hbo- of wo-diploma;
 • Je hebt minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent 24 tot 32 uur beschikbaar.


Wat krijg je?

Kansen
Fortune is een snelgroeiende formule. Jij krijgt de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en nieuwe ideeën te introduceren en uit te werken.

Een goed gezelschap
Je werkt vanuit de HR-afdeling samen met een enthousiast en professioneel marketing en kwaliteit en opleidingteam op de Centrale Organisatie. Met een informele werksfeer gaan we elke kans en uitdaging vrolijk tegemoet.

Naast lekkere koffie ook een goede boterham
Werken bij Fortune heeft zoveel voordelen. Naast een goed salaris en elke dag lekkere koffie en vers fruit, worden er jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes georganiseerd, ontvang je 24 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek) en zijn er regelingen voor woon- en werkverkeer, studiekosten en meer!

Je bent enthousiast. En nu?
Jij bent nieuwsgierig naar ons. Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn! Wij willen meer over je weten. Stuur daarom direct je CV en motivatiebrief of neem voor vragen contact op met Ingrid Wijnen,  HR-manager. Zij helpt jou graag verder.

Ingrid: 079 - 343 88 32 | vacature@fortune.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.